Kjedelige naboer på Jordal

Det ble aldri noen stor hockeyopplevelse på Jordal amfi søndag – til det var naboene altfor lite interesserte.

Vålerenga – Manglerud Star 5-0 (0-0,2-0,3-0)

JORDAL: Manglerud Star har rystet Vålerenga på Jordal før – og det så kanskje ut til at gjestene hadde noe på gang etter førsteperioden søndag kveld, men et stort gjesp av en periode ebbet ut i ingenting, selv om gjestene fra Manglerud vant skuddstatistikken med 8-6.

DESROCHERS STORSPILTE

Anders Hilt Jørgensen fikk derimot hull på byllen etter drøye 12 minutter av midtperioden – og da MS pøste på for utlikning rett før slutt, doblet heller Vålerenga sin ledelse ved Shay Stephenson – her bør Vålerenga sende blomster til sin sisteskanse for måten han holdt buret rent på i forkant;

– Patrick DesRochers viste seg som den matchvinneren han er – og i stedet for å gå til pause på 1-1 så kunne vi starte tredjeperioden med 2-0, sier en alltid hyggelig og blid Brede Frettem Csiszar til HockeyNorge.no.

Den tredje perioden startet på best tenkelige måte for Vålerenga da Cato Cocozza økte til 3-0 etter bare 31 sekunder – der og da var det liten tvil om hvor seieren skulle gå.Shay Stephenson scoret to mål og leverte en målgivende pasning mot MS. (FOTO: Thomas Granerød).

EN RAR KAMP

Kaptein Frettem Csiszar sørget for 4-0 midtveis i perioden, mens Shay Stephenson fastsatte sluttresultatet til 5-0 i overtall 19 sekunder før slutt.

– Dette ble en rar kamp. Vi er ikke fornøyd med annet enn at vi drar i land slike typer av kamper til vår fordel, hjemme mot MS skal alltid være tre poeng og seier, forklarer Frettem Csiszar.

– En annen fordel er at vi har mange unggutter som får mye spilletid siden vi har spillere ute med skade og suspensjoner, fortsetter Frettem Csiszar, som nå gleder seg til møtet med serieleder Stavanger Oilers kommende torsdag;

– Vi er jo det eneste laget som har vunnet over dem i år – og jeg mener at det absolutt kan skje igjen, eller rettere sagt, vi må vinne for å henge med dem i toppen, avslutter kapteinen med et smil.

MAKTER IKKE Å SCORE

I Manglerud-leiren var kaptein Martin Hansen noe duknakket etter egen og lagets innsats;

– Det vi viser her ikveld er jo altfor dårlig, vi henger liksom ikke helt med og vi makter heller ikke å sette scoringer. Surt å ikke sette den på 1-0 da vi har flere opplagte målsjanser, i stedet scorer Vålerenga ganske så enkelt.

– Det er mer kvalitet hos Vålerenga enn hos oss ikveld, men jeg er allikevel skuffet over at vi ikke klarer å plukke med oss poeng, sier Hansen til HockeyNorge.no.

*** Ingen

** Patrick DesRochers (VIF)

* Anders Hilt Jørgensen, Shay Stephenson, Mats Roselli Olsen, Brede Frettem Csiszar (VIF) – Emil Lindberg Frøshaug, Daniel Bøen Rokseth (MS).MS sitt backtalent Emil Lindberg Frøshaug setter her Mats Roselli Olsen skikkelig på plass. (FOTO: Thomas Granerød).