Kongsvinger får hjelp av rapper…

Støtt Kongsvinger Knights ved å kjøpe den siste låta til Stenz - "Flytte Fjell". Foto: Stenz
Støtt Kongsvinger Knights ved å kjøpe den siste låta til Stenz – «Flytte Fjell». Foto: Stenz

Da den tidligere hockeyspilleren Simen Stensbøl (22) så hvor hardt gamleklubben hans slet med å holde seg i toppen samtidig som klubbens økonomi var hardt presset, bestemte han seg for å hjelpe til (se musikkvideo nederst i saken).Han satt seg da ned og skrev låten ”Flytte fjell” .

I låten beskriver han hvordan det er å være en toppidrettsutøver, som trener hardt hver eneste dag, og går igjennom oppturer og nedturer. Han ønsket å vise frem den delen av livet til en utøver som ikke er synlig for publikumet. Han ønsker med dette og skape interesse rundt gamleklubben, og ishockey generelt.

Kongsvinger Knights har fått en god start i kvaliken som startet sist torsdag. De vant i siste sekund i Halden mot Comet.

– Jeg vet hvor hardt de gutta jobber for å holde seg i toppen, og hvis jeg kan være med å bidra på noen som helst måte, så vil jeg det. Jeg har skrevet en låt som jeg mener beskriver den innsatsen som en toppidrettsutøver må legge ned for å prestere på toppnivå. Jeg vil også gi deler av inntektene fra streaming og salg til Kongsvinger Knights, sier Simen.

[tweetthis]Kongsvinger får hjelp av rapper…[/tweetthis]

I samarbeid med Frostwork har Simen også laget en video til låten ”Flytte fjell”. Den har blitt filmet av Andreas Hesbøl Bakken og Torjus Thesen over 3 dager i samarbeid med Kongsvinger Knights. Det ble også filmet under kampen mot Storhamar Dragons, den 01.03.15. Låten er produsert av Bjørn Martin Bergset og masteret av Prototape productions.

– Jeg håper folk støtter prosjektet og kjøper låten for å støtte klubben. Det er viktig å holde på momentet de har hatt, og kanskje kan dette være en inspirasjon for alle gutta som gir maks på hver eneste trening og i hver eneste kamp, sier Simen.

Låten ”Flytte fjell” av Stenz kan du nå kjøpe på Itunes. Den er også tilgjengelig på Spotify.

Videoen vil være tilgjengelig på denne Youtube kanalen lørdag, den 7.3.15 :

Støtt Kongsvinger Knights ved å kjøpe den siste låta til Stenz - "Flytte Fjell". Foto: Stenz
Støtt Kongsvinger Knights ved å kjøpe den siste låta til Stenz – «Flytte Fjell». Foto: Stenz