– Landet er i dyp sorg

HockeyNorge.no omtalte tidligere onsdag kveld at landslags- og Dynamo Minsk-målvakt Lars Haugen var i sjokk etter flystyrten som har rystet en hel hockeyverden.

Les også: – Jeg er i sjokk

Les også: To lag preget av sjokk

Vi har fått pratet mer med Haugen denne kvelden og han kan fortelle om en hel nasjon i sjokk og vantro over det inntrufne;

– Det er en fryktelig tragedie det som har skjedd og jeg har fortsatt vondt å tro det er sant. Det gjør det på en måte ekstra nært og ekkelt at de var på vei mot Minsk og at vi skulle møte de i morgen, forteller Haugen til HockeyNorge.no.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Landesorg

På vei til seriepremieren mot Lars Haugens Dynamo Minsk, fikk flyet med spillere fra Lokomotiv Yaroslavl problemer allerede ved avgang og styrtet bare få kilometer fra flyplassen i Moskva, melder Hockesverige.se.

– Landet er, som resten av verden, i sjokk. I tillegg til dette så mistet Hviterussland en av sine absolutt største hockeyspillere gjennom tidene i Ruslan Salei. Landet er i sorg og det er en rar stemning ute i gatene, forteller Haugen videre.

– Mine tanker går til ofrene, pårørende og andre som er rammet av denne forferdelig triste tragedien, avslutter en sterkt preget Dynamo Minsk-målvakt til HockeyNorge.no.