Lille STORE Hoff

Magnus Hoff fortsetter storspillet i U20 VM – mot Hviterussland ble det nok en scoring, denne gang i undertall.

Norge – Hviterussland 2-3 (0-1,1-0,1-2)

HockeyNorge.no følger U20-gutta

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Garmisch-Partenkirchen (U20 VM): Magnus Hoff har imponert mest av de norske spillerne så langt i dette verdensmesterskapet – mot Hviterussland spilte Hoff på ny en god kamp og nok en gang tegnet han seg inn i målprotokollen.

– Deilig å sette en scoring i undertall – og ikke minst rett før den andre pausen, bare så synd vi ikke klarte å opprettholde spillet i den siste perioden. Vi følte oss pigge i dag og derfor er det så surt å tape, sier spilleren som til nå har scoret tre mål i mesterskapet.

– Vi ga det vi hadde, men jeg opplever at vi får mye «stang-ut», fortsetter Hoff og legger til;

– Det vi må skjerpe er hvordan vi opptrer rundt motstanderens mål. Vi er altfor snille og må begynne å kjempe mye hardere for å få inn de puckene som «flyter» rundt målgården, avslutter Norges toppscorer til HockeyNorge.no.

– Burde ha scoret

Jonas Knutsen sørget for det meget viktige 2-3 målet, en scoring som kan vise seg gull verdt i kampen om opprykk til A-VM.

– Viktig med den scoringen ja, men jeg burde klart ha scoret to ganger til. Fikk stå to ganger alene med dems målvakt, men han reddet dessverre begge. Nå får vi bare nullstille systemet og gjøre oss klare til Østerrike-kampen onsdag, den må vinnes og det skal vi klare, avslutter Jonas Knutsen.Her burde Jonas Knutsen ha scoret, men den hviterussiske målvakten leste dragningen hans. Foto: Thomas Granerød

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂