Lillehammer knuste Manglerud Star

Manglerud Star spilte godkjent hockey i Kristins hall i de 10 første minuttene, deretter viste Lillehammer hvorfor de blir en sterk utfordrer til gullet denne sesongen.

Lillehammer – Manglerud Star 7-1 (4-0,2-1,1-0)

MANGE FLERE BILDER KOMMER HER FREDAG

LILLEHAMMER: Totalt sett var det klasseforskjell på lagene i dette oppgjøret.

Lillehammer besitter de fleste kvaliteter toppet med en helt rå spisskompetanse i sine overtallsspill – noe som vil vise seg særs verdifullt utover i sesongen. Dette kom veldig godt til syne i den første perioden da vertene drepte kampen med tre power play-mål i løpet av drøye 12 minutter – dette i en periode av kampen der gjestene holdt et visst nivå.

Naturlignok så ebbet effektiviteten til hjemmelaget noe av utover i kampen, men laget dominerte allikevel alle aspekter av spillet.

Øynet et lite håp

Etter 4-0 i den første perioden så sjokket MS med scoring av Kory Falite etter bare 41 sekunder spilt av midtperioden – også dette i et power play. Men, gleden varte ikke lenge for Oslo-laget, 15 sekunder senere så svarte Gino Guyer på tiltale og økte til 5-1. Da var kampen totalt kjørt.

IKKE NØL – BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK 🙂

– Vi er solide

Lillehammer-trener Tor Erik Nilsen smilte som en sol i garderoben etter kampslutt, ikke så rart med tanke på oppvisningen gutta hans leverte mot MS;

– Vi spiller med mye tempo og er meget solide, vi tillot rett og slett ikke MS mye i denne kampen. Det er deilig når det funker som i kveld, og apropos solide, vi har tre meget gode rekker og naturligvis så er vårt overtallsspill alfa og omega. Det er rett og slett nøkkelen til en suksessfull sesong, smiler Nilsen.

– Manglerud Star er vanligvis ingen enkel motstander, men ikveld ga vi dem ingen mulighet her i Kristins hall, avslutter trener Tor Erik Nilsen til HockeyNorge.no.

Trener Tor Erik Nilsen kan triumfere etter kalasseieren over Manglerud Star, her sammen med Jostein Barlund (venstre).

– Ingenting positivt

I den andre garderoben var tonen en litt annen, ikke så rart med tanke på at MS nettopp var blitt slaktet med hele 7-1.

– Nei, hva skal man egentlig si. Vi spilte ok de 10 første minuttene, deretter får vi noen dommeravgjørelser mot oss som mildt sagt kan betegnes som ille, forteller trener David Livingston.

– Men, det som er verst er at gutta mister totalt fokus, glemmer å stå på skøyter – og alt det andre som vi har avtalt på forhånd. Det er jeg skuffet over. Vi spilte rett og slett dårlig og det er ingenting positivt å si om denne kampen for vår del. Den dårligste kampen vår i år inkludert pre-season, konkluderer en skuffet Livingston til HockeyNorge.no.

En skuffet trenerduo tusler ut av Kristins hall - Ove Sundelius og David Livingston (høyre).