Lillehammer kunne juble for 3 nye viktige poeng

Tre nye poeng til Lillehammer

Skrevet av: Jan Erik Steinslien

Frisk var det beste laget fra starten av, de satte fart og kom til farlige situasjoner som de ikke klarte å omsette i mål.

Lillehammer hadde også sine sjanser, men gjestene stoppet dem og satte fart fremover. Det måtte gå nesten ellve minutter før pucken fant nettmaskene. Asker-laget fikk sjansen i overtall og brukte nesten ett minutt av det før Mikael Dokken fikk pucken i mål.
Dette tente vertene som overtok mere av spillet etter dette å presset Frisk bakover på banen uten at dette resulterte i scoring. Dermed gikk lagene til pause med 0-1 ledelse til gjestene.

Lillehammer var klart best i andre periode, og forsatte å presse gjestene fra Asker bakover på banen.
Det måtte et overtallsspill for at Lillehammer klarte å få mål, i spill 5 mot 3  smalt Erik De La Rose til fra blå og utlignet til 1-1.

Det ble bare mere Lillehammer etter dette.  Frisk hadde også noen sjanser, men var ikke så giftige som i første periode. 
Nesten fjorten minutter ut i  perioden sender Villiam Strøm i veien et skudd som går kontant i mål , og Lillehammer opp i ledelsen.

Frisk drar på seg nok et undertall etter seksten minutter. Lillehammer utnytter også dette overtallet, og Brad Schell får pucken i mål bak Frisks keeper. Dermed leder vertene 3-1 etter to perioder.

Frisk får starte tredje periode i overtall uten at dem får utnyttet dette. Men da Lillehammer drar på seg et undertall da åtte minutter gjenstår får Frisk nok en sjanse. Luke Salazar får pucken inn å reduserer til 3-2. Vertene svarer og minuttet senere styrer Stefan Sjødin inn 4-2. Frisk tar time out etterhvert og tar ut keeperen i håp om å redusere.  Lillehammer vinner pucken i egen sone og Aleksander Rindal sender pucken mot det åpne målet. Pucken glir inn og dermed står det 5-2 til hjemmelaget som ble slutt resultatet.


1 Periode:  

0-1 10:59 Mikael Dokken (Mike Beck,Thomas V. Olsen) PP

2 Periode:
1-1 08:22 Erik De La Rose (Brad Schell,Aleksander N. Rindal) PP2
2-1 13:54 Villam Strøm (Brad Schell, Endre Medby)
3-1 16:50 Brad Schell (Nicolai Bryhnisveen) PP

3 Periode:
3-2 13:17 Luke Salazar (Craig Schira, Johan Erkgårds) PP
4-2 14.05 Stefan Sjødin (Nikolai Bryhnisveen,Endre Medby)
5-2 18:38 Aleksander N. Rindal

Utvisninger:
Lillehammer 3x2min + 1x10min
Frisk 4x2min

Lillehammers beste: Brad Schell
Frisks beste:
Espen Fanøy Salo