– Livet smiler om dagen

«Ny-svenske» Tommy Kristiansen (22) stortrives om dagen, som norsk landslagsspiller og som HV71 spiller.

Norge – Sverige 0-5 (0-0,0-2,0-3) Skudd: 16-29 (4-10,7-8,5-11)

Flere bilder blir lagt ut på Facebook

– Hehe…livet er helt topp om dagen. Jeg stortrives i HV71 og når jeg får være med det norske landslaget, sier kraftbacken Tommy Kristiansen, som virkelig satte seg i respekt mot svenskene på Jordal amfi skjærtorsdag.

Et par av tacklingene var en fryd for øyet, så rene og samtidig så harde. Virkelig en viktig spiller for det kommende verdensmesterskapet – i Sverige.

– Vi er gode fra start av og det er synd vi ikke får satt en scoring, noe vi burde ha klart, men så faller vi midtveis i kampen samtidig som svenskene holder tempoet hele veien.

– Men, vi er proppfulle av trening om dagen og det merkes at beina er tunge, sier Kristiansen til HockeyNorge.no.

Hvordan var det å møte dine klubbkompiser fra HV71 ute på isen?

– Kult, spesielt møtet med Mattias Karlsson. Herlig fyr.

Tommy er heller ikke sen med å takke de 1432 tilskuerne som valgte bort påskefjellet og TV-sending for å se nabolandene i aksjon.

– Jeg hadde faktisk ikke trodd at det skulle komme såpass mange, så en stor takk til alle de som møtte opp for å se oss. All ære til dem, det betyr veldig mye for oss spillerne, sier Tommy med et stort smil.

Tommy må også belage seg på å få en aldri så liten «farsrolle» når ungguttene Herman Kopperud og målvakt Sander Berg (begge 15 år) skal inn i juniorsystemet til HV71.

– Kjempemorsomt at de to kommer til klubben. Store talenter begge to, og det er klart jeg skal passe på dem, avslutter alltid sympatiske Tommy Kristiansen til HockeyNorge.no.

Les også: Kopperud klar for HV71 og Berg også til HV71