Lørenskog vant fortjent mot MS

Lørenskog vant fortjent mot hardtarbeidende Manglerud Star.

Manglerud Star – Lørenskog 1-3 (0-1,0-1,1-1)

– Det er nok mange som vil komme til å slite mot dette MS-laget, men vi drar jo i land en fortjent seier selv om det blir litt stress da de får 1-2 1.11 før slutt, sier Knut Jørgen «Stubben» Stubdahl til HockeyNorge.no.

Samtidig var Lørenskog-treneren godt fornøyd med å ha unnagjort seriestarten;

– Det er alltid litt spesielt å spille den aller første seriekampen, gutta vil mye, men får det ikke helt til. Her mot MS i dag burde vi jo ha drept kampen i den første perioden, slik gikk det ikke, men vi får med oss seier og tre poeng, fortsetter «Stubben», som videre synes at mannskapet er i rute i forhold til ambisjoner og målsettinger;

– Det ser bedre ut for oss i år enn ifjor, gruppa er bedre kan du si – ergo ser jeg lyst på denne sesongen vi nå har tatt fatt på, der medalje er en klar målsetting, avslutter «Stubben» til HockeyNorge.no.

Knut Jørgen Stubdahl kan konstatere seier i første kamp.

Skryt til unggutta

Også MS-kaptein Martin Hansen var glad for å ha kommet igang med årets serie og syntes laget presterte godt mot en av seriefavorittene;

– Unggutta på laget tok virkelig ansvar og viste seg modne for videre innhopp, det var vel det som gledet mest i dag, forklarer Hansen fra garderoben.

Martin Hansen hadde mye skryt å komme med ovenfor troppens yngste spillere.