Målfest i Kristins hall – knuste Oilers

Lillehammer er det andre laget som har knekt «Oilers-koden» denne sesongen – vant 6-0 i egen storstue.

Lillehammer – Stavanger Oilers 6-0 (2-0,1-0,3-0)

Tabell

LILLEHAMMER: – Dette har vært en meget hyggelig dag, sier Lillehammer-trener Tor Erik Nilsen til HockeyNorge.no, dagen etter den fantastiske 6-0 seieren over Stavanger Oilers.

– Det er et voldsomt stort engasjement rundt laget i hele byen og ekstra artig da at vi kan levere slike resultater, fortsetter Nilsen, som sammen med resten av laget tok sin sjette strake seier i torsdagens festforestilling på egen is.

Fortell litt om inntrykket etter Oilers-kampen Tor?

– Det ble jo en veldig flott kveld for oss der alt gikk vår vei – og ikke minst så satt taktikken totalt.

Og taktikken var?

– Det var å sette dem tidlig under press, stresse dem og spille offensivt. Dette førte igjen til mange sjanser som vi også omsatte til mål. Gutta fulgte gameplan’en til fulle – rett og slett en veldig godt utført hockeykamp for vår del.

– Nå hadde jeg også en riktig go’følelse i forkant av denne kampen, Lillehammer pleier å gjøre det godt mot Stavanger her i Kristins hall – og sist slo vi dem med 7-1, forteller Nilsen videre.

Endelig fullt mannskap

Lillehammer har slitt med å stille fullt lag en stund, men med de fleste spillerne tilbake – og ikke minst at Patrik Bäärnhielm endelig har fått sitt norske pass, har ført til at Nilsen nå kan utfolde seg med fullt og optimalt mannskap;

– Det er riktig. Det tok 11 serierunder før Bäärnhielm-saken ble innfridd og under den tiden ble det en del omrokkeringer som ikke alltid slo så heldig ut.

– Nå synes jo ikke jeg personlig at vi spilte så dårlig som mange ville ha det til, samtidig som vi også ble straffet hardt i enkelte kamper under denne perioden, fortsetter Nilsen.Patrik Bäärnhielm, Lillehammer IK. FOTO: Thomas Granerød

Tålmodig gruppe

Tor Erik Nilsen berømmer også hele spillergruppa for måten de har kommet tilbake på etter «nedturen» innledningsvis;

– Vi ligger aldri lenge nede. Det verste jeg vet er om man synes synd på seg selv – og det har vi ikke gjort her i gruppa. Vi har heller ikke kommet med andre dårlige unnskyldninger, men i stedet hatt fullt fokus på de oppgavene vi skulle gjøre og vært tålmodige hele veien – det har ført til at vi har reist oss og nå altså fikk vår sjette strake seier, avslutter en meget godt fornøyd Lillehammer-coach ovenfor HockeyNorge.no.