Målvaktsspill i særklasse

 

Toini Veronica Nilsen (17) spilte en praktkamp mot Sveits og må få betegnelsen som en av verdens beste U18-målvakter etter torsdagens oppvisning foran 388 tilskuere i Eissportzentrum Oberthurgau.

U18 VM Romanshorn, Sveits:  For et målvaktsarbeide! Toini stod tidvis som en levende vegg og ergo leverte hun den ene praktredningen etter den andre. Med slikt spill skapte stortalentet en stor trygghet i laget – og ikke minst for et tjuetalls norske supportere som alltid reiser rundt og støtter laget sitt uansett hvor i verden kamper spilles.
– Dette var rett og slett kjempemoro, det er slike kamper jeg elsker da det går hett for seg. Det gjør meg virkelig skjerpet. Særlig er det deilig med noen tidlige redninger, noe som ble avgjørende for min kamp totalt sett, forklarer alltid like blide Toini ovenfor HockyNorge.no. 
Takker hele gjengen
Toini er heller ikke en person som snakker i store ordelag om seg selv, men vi klarte å lirke ut av henne at hun måtte si seg strålende fornøyd med egen innsats.
– Men, dette var en total lagseier der vi viste oss bedre en favorittene fra Sveits. Må takke hele laget, støtteapparatet og supporterne for å bidra til denne enormt viktige seieren, avslutter en av verdens beste målvakter, Toini Veronica Nilsen, til HockeyNorge.no