Manglerud Star best i Oslo – vant over VIF

I forkant av årets Getliga kan Manglerud Star titulere seg som «best i by’n» etter å ha slått storebror Vålerenga to ganger på ni dager.

VIF – MS 4-5 (1-0,2-3,1-2)

HAR DERE SYNSPUNKTER PÅ AT MS HAR VUNNET TO GANGER MOT VIF PÅ NI DAGER? Gå til vårt forum

Men, vi understreker at dette gjelder over to treningskamper.

28. august vant Manglerud-klubben med 5-3 hjemme, denne tirsdagen skrelte laget på nytt og vant fortjent med 4-5 på Jordal amfi.

BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK

VIF ledet 3-0

Det meste så ut til å gå hjemmelagets vei da Daniel Sørvik ga sitt kjære Vålerenga 3-0 i overtall fem mot tre – etter bare fire minutter spilt av midtperioden. Men, så glemte hjemmelaget det mest elementære i denne sporten, noe som virket til å irritere kaptein Sørvik;

– Vi blir ukonsentrerte og begynner å slurve altfor mye. MS er et hardtarbeidende lag som det tidvis er vanskelig å spille mot, særlig når vi gjør alle de feilene vi gjør, forklarer Sørvik minutter etter kampslutt.

62 FLERE BILDER HER

To tap mot MS på ni dager, det er vel ikke helt optimalt før seriestarten borte mot Rosenborg kommende søndag?

– Det er først og fremst aldri optimalt å tape. Det er heldigvis bare småting som må rettes på, vi må ha en mer profesjonell innstilling uansett motstander – så det er klart vi må skjerpe oss. Når det er sagt så gleder jeg meg til seriestart, nå har vi ventet en lang sommer på å endelig få komme igang, avslutter kaptein Sørvik med et stort smil.

Daniel Sørvik var ikke spesielt fornøyd etter det andre tapet for Manglerud Star på kort tid. FOTO: Thomas Granerød

Snudde kampen

I en kamp preget av mange utvisninger (63 minutter på VIF og 22 minutter på MS) og veldig mye rot og stans i spillet, holdt bortelaget hodet kaldest og viste en veldig vinnerinnstilling fire dager før seriestart hjemme mot Lørenskog;

– Det er veldig sterkt av oss å snu kampen til seier etter å ha ligget under med 3-0 på Jordal. Vi viser at vi kan by opp til kamp mot hvem som helst, sier MS-kaptein Martin Hansen til HockeyNorge.no.

– Jeg vil også få trekke frem Joacim Sundelius som jeg tror kan bli en hit i årets Getliga, fortsetter Hansen.

Etter to seire mot Vålerenga på litt over en uke, hvordan ser du på seriestarten mot Lørenskog?

– Nå er det flere lag som er bedre enn Vålerenga – og Lørenskog er vel ett av dem. Men, det er klart vi møter Lørenskog med selvtillit etter denne kampen. Endelig klarer vi å ta hjem en jevn kamp, det er en egenskap vi har manglet tidligere sesonger, avslutter Hansen, som også mener at hans mannskap bør ende opp et sted midt på tabellen denne sesongen.

Joacim Sundelius sørget for to mål mot VIF - og fikk skryt av kaptein Martin Hansen etter kampslutt. FOTO: Thomas Granerød