Manglerud Star med kalassifre…

Etter å ha tapt sine to første kamper i puljespillet ville Oslo-laget virkelig vise hva de kunne.

 
Manglerud Star – Leangen Blå 8-1 (1-0) Skudd: 11-8 (5-3,6-5)
 
 
Oslo Hockey Games U12, Jordal: Seiersvante Manglerud Star gikk på tap i sine to første kamper mot henholdsvis Lørenskog (1-3) og Stjernen (3-6) – og nok fikk være nok mente kaptein Markus Lam;
 
– Ja, det var skikkelig synd og ikke helt fortjent heller. Spesielt i kampen mot Stjernen så hadde vi uflaks, vi styrte kampen og spilte dobbelt så godt som dem, men det ville seg ikke. Derfor var det ekstra deilig å få det til mot Leangen nå, forteller Markus til HockeyNorge.no.
 
Og det klarte Manglerud Star til gangs. Laget ledet 1-0 etter den første perioden ved scoring av en meget opplagt Sander Jahrmann, assistert av Marius Svendby Johnsen.
 
Men, det var først etter pausen at Oslo-gutta virkelig klinket til. Hele syv ganger scoret Manglerud Star ved henholdsvis Tinus Rise Moe (Svendby Johnsen), Markus Lam, Brian Kåpvik Martinsen, Sundby Johnsen, Nikolai Tukun Eriksson, Kåpvik Martinsen og Lam. Det vil si at hele seks spillere sto for målene til hjemmelaget ved dette tilfellet.
 
Markus Lam sørget for to mål mot Leangen Blå. Foto: Thomas Granerød
 
Nå kan det virke som at Leangen Blå var helt utspilt, det var de tidvis, men trønderne spilte en alt i alt god kamp og kom også til flere gode sjanser. Magnus Kleveland fikk også æren av å score lagets ene mål på stillingen 6-0.
 
– Dette var så deilig, alle gutta viste hva som bor i dem – og nå er jeg bare kjempefornøyd, stråler talentfulle Markus, som virkelig imponerte med sin skøyte- og kølleteknikk.
 
– Jeg kommer aldri til å bytte klubb…bortsett fra hvis Pittsburgh Penguins ringer en dag da, avslutter MS-kapteinen med et stort glis.
 
Manglerud Star spiller mot Ski i sin sluttspillskamp søndag, mens Leangen Blå møter Ski.
 
 

Magnus Kleveland scoret Leangen Blå sitt ene mål mot Manglerud Star. Foto: Thomas Granerød

Thomas Granerød Media © 2012 | HockeyNorge.no. All rights reserved | Dette nettstedet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.