– Måtte vinne denne

U20-landslaget vant 5-2 over Østerrike – i en ikke altfor severdig mesterskapskamp.

Norge – Østerrike 5-2 (3-0,0-2,2-0)

50 flere bilder her

Bilder fra Jarl-Erik Sandberg

Garmisch-Partenkirchen (U20 VM): Norge måtte reise seg resultatmessig etter tapet for Hviterussland tirsdag – og det startet veldig bra for de norske gutta mot Østerrike.

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Den første perioden ble vunnet med 3-0, men så skjedde det et eller annet – og vips så sto det 3-2 etter to spilte perioder;

– Vi spiller en kjempebra førsteperiode, men falt kvalitetsmessig i midtperioden. Mulig vi tok litt lett på oppgavene og mistet fokus i en kamp vi burde ha styrt bedre, sier Norges bestemann Jens Ulrik Bacher.

Norge fikk ristet av seg den dårlige midtperioden og kom tilbake og scoret to nye mål uten tilsvar.

– Vi vinner fortjent en kamp vi måtte vinne, fortsetter Bacher.

Ny skade

Magnus Hoff, som har vært Norges beste spiller i dette VM, måtte forlate isen med skade da han ble taklet rett etter å ha scoret lagets fjerde mål.

En rutinesjekk på sykehuset kunne konstatere en lettere hjernerystelse, men i følge landslagets fysioterapeut Freddy Løvseth så bør Hoff være klar til Slovenia-kampen fredag.

I tillegg sto Markus Søberg over kampen grunnet en smell i hoftepartiet mot Hviterussland og John Nicolay Næsgård er ute av VM grunnet en skadet hånd.

Norges mål mot Østerrike ble scoret av Olai Sveine Johannesen, Michael Haga, Sondre Olden, Magnus Hoff og Sander Valde.

Norge har to kamper igjen å spille. Fredag møter laget Slovenia og lørdag Tyskland. Den siste kampen er av mange spådd som en ren finale, men slik Norge har vist seg frem så langt så kan målet om opprykk ende allerede mot et godt Slovenia-mannskap imorgen.