Meget severdig på Jordal

Det var to lag som bød på seg selv i form av offensivt spill da VIF tapte 3-4 for Frisk/Jutul (U17) tirsdag.

VIF – Frisk/Jutul (U17) 3-4 (1-1,1-2,1-1)

OVER 50 BILDER HER

JORDAL: Vålerenga startet best og førte det meste av kampen innledningsvis mot Frisk/Jutul – og fikk også et annulert mål 8:09 ut i perioden – deretter våknet gjestene med en scoring av Henrik Medhus drøye fire minutter senere. Vålerenga svarte ved Fredrik Johansson fire minutter før pause, da han fikk stå merkelig alene foran habile Theodor Hestnes.

Frem og tilbake

Frisk/Jutul startet midtperioden med scoring av Eivind Eiken Andresen etter 22:43 spilt.

Vålerenga kom på ny tilbake i en kamp som bølget voldsomt frem og tilbake – der det artige offensive spillet kom som en klar konsekvens av noe slett forsvarsspill fra begge lagene.

Truls Marthiniussen sikret utlikning til 2-2 etter et fremragende pass fra Tim Mørk, som direkte fra utvisningsboksen fikk pucken og backhandpasset til en fri Marthiniussen.

Snodig her at gjestene i forkant velger å slå en puck mot utvisningsboksen, da Hestenes klart og tydelig slår i spaken for å markere at tiden for soning nesten var ute.

Tangen Henriksen best på Jordal

2:29 før den siste pausen – og bare 24 sekunder siden vertenes utlikning fikk banens bestemann Anders Tangen Henriksen vist seg frem med scoring og ny ledelse igjen. Tangen Henriksen bidro også med to målgivende pass på Jordal amfi denne kvelden foran omlag 100 tilskuere.

I den siste perioden fikk Frisk/Jutul en flying start med ny scoring, denne gang ved Kristian Kristensen etter bare 52 sekunder – etter surr i Vålerenga-forsvaret.Anders Tangen Henriksen (FOTO: Thomas Granerød).

OVER 50 BILDER HER

Herlig mål i undertall

Vålerenga presset nå på for ny redusering, men fire minutter før full tid pådro hjemmelaget seg en klønete tominutter grunnet for mange spillere på isen – dette kunne blitt skjebnesvangert der og da for Vålerenga, men tilveksten Colin Spaberg Olsen (fra MS) klinte til og satte pucken utagbart i målet bak Hestnes i undertall.

Snakk om ypperlig scoring for Spaberg Olsen i hans aller første kamp for Vålerenga siden overgangen sist lørdag.

Nervepirrende

Etter noen nervepirrende sluttminutter der vertene var meget nære utlikning, holdt gjestene hodet kaldest – og kunne til slutt heve armene i triumf etter en relativt fortjent borteseier.

Det hører også med til saken at i tillegg til den annulerte scoringen, så hadde Vålerenga et skudd i stolpen og en suser i tverrliggeren. Også begge lags målvakter storspilte i dette oppgjøret, der Hestenes til slutt trakk det lengste strået foran Jørgen Moflag.

BLI VENN MED OSS PÅ FACEBOOK 🙂

– Godt å slå VIF

Anders Tangen Henriksen strålte som en sol etter at laget hadde gjennomført et høyt og rungende seiersrop inne i garderoben, og spilleren som produserte tre poeng mot VIF hadde følgende kommentar ovenfor HockeyNorge.no.

– Det er selvfølgelig alltid godt å slå VIF, spesielt her på Jordal, men det var en skikkelig tøff kamp der vi viste det lille ekstra som skulle til for å vinne, sier Tangen Henriksen.

Dine mål som hockeyspiller og hva ser du på som din største styrke?

– Målet er selvfølgelig å nå så langt som mulig, jeg trener godt og er seriøs med idretten min, har til og med flyttet hit fra Stavanger for å satse hockey. Styrken min må være at jeg rett og slett hater å tape, avslutter talentet med et kjempesmil.

Solid forsterkning fra Manglerud Star

For Vålerenga sin del så var kanskje det mest gledelige denne kvelden å se nykommeren Colin Spaberg Olsen i aksjon. Han kom til klubben sist lørdag fra Manglerud Star – og hadde kun gjennomført én trening før tirsdagens oppgjør.

Spaberg Olsen viste straks han entret isen at han vil bli en solid hit i klubben i år og for fremtiden. Han er utrolig hockeysmart, rask, smidig, har et herlig skudd og ikke minst øye for mange målpoeng. Selv var stortalentet glad for å ha kommet igang med sin nye klubb;

– Jeg har kommet til en gruppe som har tatt meg imot med vidåpne armer – og jeg gleder meg enormt til fortsettelsen her i Vålerenga. Må også si meg godt fornøyd med debuten, selv om et tap er ille å svelge, avslutter Spaberg Olsen til HockeyNorge.no.Colin Spaberg Olsen (FOTO: Thomas Granerød).

BLI VENN MED OSS PÅ FACEBOOK 🙂