Meget viktige Furuodden Næsgård

 
Etter å ha sett gutta vinne åpningskampen mot Østerrike så mener HockeyNorge.no at laget kan rykke opp takket være spillertyper som John Nicolay Furuodden Næsgård (19).
 
 
 
U20 VM Amiens, Frankrike: Som nevnt i kampartikkelen så har det norske U20-landslaget et arsenal av spillere med strålende individuelle ferdigheter – noe den enkelte utøveren sømløst tar med seg inn i spillergruppa.
 
Èn av disse er utvilsomt Vålerengas John Nicolay Furuodden Næsgård.

Utsagnet «å blø for drakta» er ganske så synonymt med denne meget sympatiske backen – dog ikke fullt så sympatisk opplevd ovenfor motstanderen vil vi anta – men Furuodden Næsgård gjør alt med stil. Ikke noe grisespill.
 
Han er spilleren som ikke legger noe imellom, men setter alltid laget først. En sann drøm for ethvert lag og ethvert trenerteam. Og en helt esensiell brikke i et reelt håp om opprykk til det ypperste selskap hva norsk landslagshockey angår.
 
Vi påstar at Norge hadde spilt A-VM denne sesongen dersom ikke Furuodden Næsgård hadde brukket armen etter den andre kampen i Garmisch-Partenkirschen under sist VM. Så viktige er nemlig slike spillere.
 
Derfor ser det hele så lyst ut nå. Norge har alt på plass i alle ledd. Så får vi bare håpe at Furuodden Næsgård & Co. slipper stygge skader under dette verdensmesterskapet i Frankrike.