MS fulgte Stavanger – nesten til døra

Stavanger hadde til tider full kontroll på M/S, men oslolaget ga seg aldri helt, og fikk med seg et hederlig resultat og brøyt attpåtil måltørka.

Manglerud Star – Stavanger Oilers 3-6 (0-2,2-2,1-2)

MANGLERUD: Det var Stavanger som oppskriftsmessig tok ledelsen i overtall. Oppskiftsmessig var også trioen som stod får scoringen: Martin Strandfeldt, assistert av Christian Dahl Andersen og Tim Kunes.

50 sekunder før pausesignalet gikk for første gang la Lukas Andersen David på til 2-0 for gjestene, men M/S hadde på ingen måte gjort en dårlig figur og hang godt med spillmessig til tross for at de gikk sin syvende strake periode uten nettkjenning.

Det skulle ikke ta mer enn 42 sekunder av den andre perioden før Martin Strandfeldt, denne gangen akkompagnert av Lars-Peder Nagel og Dennis Løvold Sveum ga gjestene det som så ut som en tidlig spiker i kista. Og da alt så som mørkest ut for de gule og grønne fikk Espen Fanøy Salo seg en kraftig lårhøne av Stian Høygård og ble liggende. Midt oppi all elendigheten dukket Christoffer Hansson opp og brøyt den 154.31 minutter lange måltørken til M/S. Dermed var taklingen, raseriet og frustrasjonen glemt for en stakket stund. Så fort snur det, men assisten som Salo fikk på målet var en mager trøst da han ble hjulpet av isen ved neste avblåsning. Ja, så fort snur det.

Perioden endte uavgjort 2-2 etter mål av Peter Lorentzen (Oilers) og Fredrik Løvdahl(M/S) og kampen stod relativt åpen med 4-2 til Stavanger før den siste perioden.

Selv om kampen var jevnspilt var Manglerud avhengig av å få det første målet i siste periode. Det gjorde de ikke. For etter halvspilt sisteperiode var det Snorre Hallem og Stavanger Oilers som økte til 5-2. Dermed så tipset til Martin Hansen til å gå inn, men dessverre for hans del, feil vei.

Kory Falite gjorde ikke noe mer enn å pynte på resultatet og M/S’ overtallsprosent med sin redusering 11.07 ut i den siste perioden, og da M/S tok ut keeperen for å spille seks mot fire etter Henrik Solbergs utvisning drøye to minutter før slutt var det Martin Strandfeldt som kunne sørge for hat-trick og 6-3 til bortelaget. Strandfeldt.