MS knuste tafatte Stjernen

Stjernen hadde en særdeles dårlig kveld på jobben, takket være et MS-mannskap som hadde gjort hjemmeleksen sin.

FREDRIKSTAD: Stjernen – MS Hockey 1-4 (1-1,0-2,01)

Det var lite som skulle tilsi at Stjernen hadde til hensikt å kapre poeng mot Manglerud Star torsdag – til det var hjemmelaget altfor tafatte.

– Vi kan vel ikke skylde på at vi undervurderte MS heller, men det virket nesten slik, fortalte en oppgitt Pål Grotnes til HockeyNorge.no minutter etter kampslutt.

MÅ STIKKE FINGEREN I ISEN

For dersom Stjernen undervurderte MS så bør laget stikke fingeren godt i isen – eller rettere sagt, ingen av lagene på de fire nederste plassene i Getligaen kan tillate seg noe slikt.

– Nei, det er helt sant, repliserer Grotnes og fortsetter;

– Vi har vist at vi spiller best hockey mot de beste lagene, men det er jo de her oppgjørene som er de viktige for oss – og med dette laget vi har i år, og ikke minst på hjemmebane så bør vi spille langt bedre enn det vi presterte i dag, fortsetter landslagsmålvakten.Det var en oppgitt landslagsmålvakt HockeyNorge.no møtte i Pål Grotnes etter kampslutt mot MS. (FOTO: Thomas Granerød).

GIKK IKKE VEIEN

Grotnes mente også at dette var kvelden der det meste gikk imot Stjernen;

– Jeg tror vi hadde fem stolpeskudd, samtidig som MS hadde stang-inn i denne kampen. Nå skal ikke prestasjonen til MS undergraves, de kommer hit og gjør den jobben de skal – og vel så det, avslutter Grotnes med et aldri så lite smil.

SMILENDE GJESTER

I gjestegarderoben var humøret på topp og fleipen satt løst blant gutta – ikke så rart kanskje, Stjernen var jo en motstander som har prestert godt denne sesongen, men med guarden nede mot et av ligaens mest hardtkjempende lag, så måtte det gå galt for hjemmelaget – og det motsatte for MS.

SØRLI ERIKSEN I FORM

Èn av årsakene til dette var gjestenes sisteskanse Kenneth Sørli Eriksen, som nå virker til å ha blitt tryggere mellom stengene som lagets førstevalg etter at både Lars Haugen og Steffen Søberg forlot klubben, sistnevnte er riktignok på vei tilbake, men venter på de nødvendige signeringene før han på ny kan aksle MS-trøya.Kampens bestemann Kenneth Sørli Eriksen. (FOTO: Thomas Granerød).

– Det føles godt om dagen, jeg er avslappet og stresser ikke. I starten av sesongen var jeg langt mer nervøs, nå føles det som sagt mye bedre, sier målvakten som tidvis imponerte med flere klasseredninger på stillingen 1-3.

– Dette var også en meget viktig seier selvfølgelig, nå går vi forbi Stjernen på tabellen – det er jo disse matchene vi må vinne, avslutter gjestenes bestemann til HockeyNorge.no.

FORBILLEDLIG

MS-trener Jarl Eriksen var også full av lovord ovenfor gjengen som han nå har ledet i tre kamper;

– Bortsett fra de første 10 minuttene så synes jeg vi spilte helt etter planen, vi nekter Stjernen rom – og det ender til slutt med et fantastisk borteresultat for oss, forteller en smilende MS-trener.

– Må også si at den innsatsen jeg så hos gutta i dag er forbilledlig, det regelrett lyste innsats ut av øya på dem – og jeg håper selvfølgelig dette fortsetter, for da er vi gode. Vi har jo høyere ambisjoner enn å være fornøyd med å bare slå Stjernen og å kjempe rundt streken, vi skal opp og krige videre på tabellen, fortsetter Eriksen.

Hva blir konklusjonen da Eriksen?

– Vi vinner på en herlig arbeidsmoral og innsats i 50 minutter. Det er videtre klart at vi har mye å jobbe med, men den prosessen er vi igang med – og det ser så lang lyst ut, avslutter sjefen smilende til HockeyNorge.no.

Ps. Jason Lawrence (MS) måtte dessverre forlate ishallen med en hodeskade – og sendt til sykehus. Det er forøvrig ikke mer enn fire uker siden han sist fikk en hjernerystelse.

*** Kenneth Sørli Eriksen, MS

** Martin «Oh Ah» Ytterstad og Daniel Bøen Rokseth, MS.

* Joacim Sundelius, Niklas Wiklund, Kory Falite, Martin Hansen, Fredrik Løvdahl, Espen Salo (MS), Nicolas Antonoff, Einar Egeland, Göran Hermansson (Stjernen).