Nilsen nominert til årets ildsjel

Før kampen mot Sparta torsdag kveld ble leder i Tønsberg ishall, Gerhard Nilsen, presentert som en av de fem nominerte til prisen for årets ildsjel på idrettsgallaen.

(Foto: Dagfinn Heidenberg)

– For meg er dette veldig hyggelig, og det kom også veldig overraskende på meg. Jeg ser på det som en fin anerkjennelse for klubben, sier Nilsen til Hockeynorge.no.

– Alt som foregår i klubben er gjort på dugnad. Både driften av hallen og klubben. Vi er en av få klubber i Getligaen som må gjøre alt på dugnad, så det er fint å se at Tønsberg ishockey kan få noe tilbake, legger han videre.

Han er også fornøyd med at ishockey blir anerkjent gjennom denne nominasjonen.

– Jeg synes det er fint at idretten blir sett på som viktig i Norge, og jeg tror dette kan gi hockeymiljøet et fint løft. Spesielt med tanke på hockeymiljøet i Tønsberg, sier han.

Også Tønsbergs trener, Rune Gulliksen, har gode ord å komme med.

– Det er veldig bra og fortjent. Han har vært en ildsjel i mange år, så vi er både stolte og glade for at han nå er blitt nominert. Det er hyggelig at han nå får litt ros og oppmerksomhet over den jobben han har gjort i mange, mange år, sier han,

Du er med på å bestemme
Idrettsgallaen vil gå av stabelen lørdag 12. januar på Hamar neste år, og da vil én av de fem nominerte bli kåret til årets ildsjel. Prisen som er blitt delt ut siden 2006 blir sett på som en av de viktigste på idrettsgallaen.

Hele 1200 nomierte var det i starten av november, men nå har juryen funnet frem sine fem finalister.

Fram mot idrettsgallaen kan du der hjemme være med på å stemme på den du synes fortjener prisen. Folkets stemmer og Ildsjel-juryen avgjør til slutt hvem som blir Årets Ildsjel.

Avstemningen vil skje på nett, og vil foregå fra 15. desember til 11. januar.