Null poeng i Slovenia

Som sikkert de fleste har fått med seg så deltok Norge i Euro Ice Hockey Challenge i Slovenia forrige uke – status null poeng på tre kamper.

EIHC Slovenia: Med tap for Slovenia (4-1), Frankrike (3-1) og Russland B (4-1) endte Norge sist i turneringen og samlet hadde Norge en målforskjell på 3-11.

Da HockeyNorge.no møtte deler av landslaget på flyplassen i München hadde Juha Kaunismäki (Stavanger Oilers) følgende å si;

– Det var en meget tøff turnering der vi virkelig fikk brynet oss på gode motstandere. Spesielt var Russland gode. Det gikk ikke spesielt bra for oss rent resultatmessig, men vi får komme sterkere tilbake.

Også Lillehammers Andreas Martinsen ristet litt på hodet over prestasjonene;

– Det er ikke akkurat så mye å skrive hjem om det vi presterte, men vi får gå i oss selv og ta lærdom av denne turneringen. Vi møtte lag som var bedre enn oss denne gangen, rett og slett, kommenterer Martinsen.

Norge sliter med å score mål, noe ett per kamp vitner om. Da laget i tillegg dominerte utvisningsstatistikken med totalt 88 minutter så blir det vanskelig å hevde seg.

Vertsnasjonen Slovenia vant turneringen foran Russland og Frankrike.