Poengdeling i Lørenhallen

Lørdagens kamp mellom hjemmelaget Hasle Løren og gjestene Jutul/Frisk2 var et møte mellom to lag som så langt i serien var ubeseiret.

Hasle Løren – Jutul/Frisk 2 – U17 1. divisjon

Lørenhallen 29.10.2011

Etter drøye 3 minutter av andre periode så det ut til at hjemmelaget skulle forbli ubeseiret, men et ungt bortelag med mange spillere fra U15 ga aldri opp – og som i siste hjemmekamp kom de sterkt tilbake i siste periode.

Etter en periode sto det altså 1-0 til Hasle Løren, etter mål av Stian Løken, assistert av P.A. Thøgersen og D. Borgen. De brukte kun 38 sekunder av andre periode før de økte til 2-0 ved John M. Lillebekk, assistert av P.A. Thøgersen og M. Knudsen, og snaue to minutter senere sto det 3-0 på tavla. Målscorer var lagets kaptein, Thomas Eriksen, assistert av S. Rødberg og S. Rønnestad.Bortelaget farlig frempå. FOTO: Finn Eriksen

På dette tidspunktet trodde nok mange at kampen var avgjort, for til tross for at bortelaget hadde produsert flere gode målsjanser hadde Petter Romset i Hasle Løren målet reddet det som kom av skudd. Men gutta fra Jutul/Frisk 2 ga som sagt ikke opp, og etter en time-out hvor coach Fjeldstad ga gutta klar beskjed om hva som var forventet fant de endelig veien forbi nevnte Romset etter omtrent halvspilt kamp.

Det var duoen Erik August Bye / Tage A. Nilsen som var arkitektene bak målet. De ble med det ene målet i andre periode, men snaue tre minutter inn i tredje periode ble Tage A. Nilsen fremspilt av Finn Christian Eriksen, og på pasning fra unge Nilsen satte Brage Møller Pettersen pucken i krysset bak Hasle Lørens keeper. Bare halvannet minutt senere var det balanse i regnskapet etter at Brage Møller Pettersen igjen var frempå etter assist av E.A. Bye og D.J. Hildisch. Dermed var en relativt solid 3-0 ledelse spist opp, og lagene var like langt.Pen scoring av Brage Møller Pettersen (ikke med på bildet) FOTO: Finn Eriksen

Men hjemmelaget skulle vise at de ikke aktet å gi seg uten kamp, og med drøye 5 minutter igjen å spille var Marius Knudsen frempå og satte pucken i mål bak bortelagets Mats Bjørnstadjordet. Hjemmelagets Petter A. Thøgersen kunne notere seg for sin tredje assist i kampen. Dermed var hjemmelaget igjen i ledelse – men skulle det holde helt inn?Til tider hett rundt Jutul/Frisk2s målvakt, Mats Bjørnstadjordet. FOTO: Finn Eriksen

Dessverre for Hasle Løren kokte det litt i toppen mot slutten, og laget pådro seg en 2-minutters utvisning for slashing med bare to minutter igjen å spille. Jutul/Frisk2 fikk dermed muligheten til å spille fem mot fire, og brukte bare snaue minuttet på å utnytte overtallsspillet. Igjen var Tage A. Nilsen involvert, og spilte frem Brage Møller Pettersen som kunne servere pucken til Erik August Bye som banket pucken i mål. Bortelaget var nære å ta med seg alle poengene i sluttminuttet etter at Hasle Løren pådro seg nok en utvisning, men kampen ebbet ut uten ytterligere mål og dermed en velfortjent poengdeling.

I Halden møtte hjemmelaget Comet Bergen på lørdag, hvor Comet vant 11-2. Bergen dro videre til Skien på søndag, hvor de gikk på et nytt tap 11-7. Dermed er både Comet og Skien ubeseiret i årets serie, men Comet har en kamp mindre spilt enn Skien og ligger dermed på tredjeplass kun 1 poeng bak Jutul/Frisk2 som er på andreplass bak Skien.

Andre resultater:

Holmen – Skedsmo 7 – 1

Tønsberg – Grüner 11 – 4

KIL/Nes – Tønsberg 4 – 8

KIL/Nes – Tønsberg 5 – 5