23. august 2019
Menn

Råsterk prestasjon av Stavanger Oilers

Tommy Kristiansen og Stavanger Oilers klinket til hjemme mot Ocelari Trinec. ARKIVFOTO: Thomas Westling | thomasfoto.smugmug.com | SportsNorge.no | HockeyNorge.no
Tommy Kristiansen og Stavanger Oilers klinket til hjemme mot Ocelari Trinec. ARKIVFOTO: Thomas Westling | thomasfoto.smugmug.com | SportsNorge.no | HockeyNorge.no

Stavanger Oilers leverte festhockey under åpningskampen i CHL.

LES OGSÅ: Bare nesten for Storhamar 

Følg SportsNorge.no på Facebook

Tommy Kristiansen sa det så fint til HockeyNorge.no | SportsNorge.no dagen før møtet med Ocelari Trinec;

– Vi gjorde det bra mot dem i fjor, så vi skal absolutt ryste dem i år også. De kommer til Stavanger og da skal dem være klare for at det vil smelle!

Resten er historie, Stavanger kjørte over Trinec og vant med formidable 4-1.

Petter Thoresen sa til oilers.no samme dag at «vi kan spille en kanonkamp, men fremdeles tape. Løser vi oppgavene på riktig måte kan vi derimot ta dem».

Ingen tvil, Stavanger Oilers løste oppgavene!

Trinec stilte til start helt tydelig uten å ha gjort godt nok forarbeid – for tsjekkerne ble regelrett «tatt med buksene nede» i form av et heltent norsk mannskap som virkelig fikk det til å svinge i Dnb arena.

Christian Dahl-Andersen og Josh Soares sørget for de to første scoringene frem til første pause, så økte Rudolfs Balcers til 3-0 med 2:36 igjen å spille av midtperioden.

Trinec fikk sin redusering – og eneste scoring for kvelden satt inn av Erik Hrna 47 sekunder før periodeslutt.

Og dersom noen trodde at Trinec med den scoringen ville komme grusomt tilbake, måtte tro på nytt. Istedet fastsatte Jonas Johansson det som skulle bli sluttresultatet til 4-1 6:21 ut i den siste perioden.

For en oppvisning av Stavanger Oilers – og i tillegg til nevnte skryt må hjemmelagets sisteskanse Henrik Holm trekkes frem som en helt essensiell spiller i denne seieren.

Vi ser frem til fortsettelsen og har trua på det Tommy Kristiansen avsluttet med å si forrige dagen;

– Vi skal gå videre, det er målet vårt i år.

Sjekk ut kampfakta her 

Related posts

Karterud-hattrick da VIF knuste Stjernen

Thomas Granerød

– Jævlig surt!

Thomas Granerød

Vålerenga best på Galgeberg

Kenneth Myhre

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Godta Les Mer

Privacy & Cookies Policy