Reichenberg: – Vi er i rute til VM

Norges U20-landslag har nettopp kommet hjem etter en 4-nasjonersturnering i Slovakia, som et ledd i oppkjøringen til vinterens VM i Tyskland.

Norge skal spille VM 1. divisjon i Garmisch-Partenkirchen i tidsrommet 11.-17. desember og skal der møte vertsnasjonen Tyskland, Slovenia, Hviterussland, Østerrike og Storbritannia.

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

For å stille best mulig rustet til VM deltok Norge i 4-nasjonersturneringen i Puchov sist helg og fikk der møte solid motstand i Sveits (tap 4-1), Tyskland (tap 4-1) og Slovakia (seier 3-1).

– Det var en morsom turnering å spille og vi fikk brynet oss mot gode motstandere, sier Lillehammers Alexander Reichenberg til HockeyNorge.no.

Reichenberg var også meget delaktig i den norske seieren i avslutningskampen mot vertsnasjonen Slovakia, der han noterte seg for to scoringer og en målgivende pasning – Sander Valde scoret her Norges tredje mål. Mot Sveits hadde Reichenberg målgivende pasning til Magnus Hoff – og sistnevnte Hoff scoret også Norges eneste mål i oppgjøret mot Tyskland.

– Det som imponerte meg mest under denne turneringen var at laget sto på hele tiden, selv i de to kampene der vi tapte så spilte vi godt. Faktisk så føler jeg ikke de to som noe tap i det hele tatt, de fikk nemlig noen billige scoringer i power-play, fortsetter Reichenberg og legger kjapt til;

– Jeg føler absolutt at vi er i rute til VM, men nå blir det først og fremst spennende å se hvilke spillere som blir tatt ut til mesterskapet, avslutter Alexander Reichenberg ovenfor HockeyNorge.no.Alexander Reichenberg noterte seg totalt for to mål og to assist under 4-nasjonersturneringen i Slovakia. FOTO: Jakub Homola