Sandlin: – Veldig stolt

Frisk/Asker sjokkerte Manglerud Star i lørdagens bunnkamp.

Manglerud Star – Frisk/Asker 2-5 (0-4,2-0,0-1)

MANGLERUD: Frisk/Asker sjokkåpnet mot Manglerud Star og ledet med hele 0-3 etter bare 3:41 spilt av den første perioden – målene her kom ved Fredrik Rålm, Marius Günther – og Rålm igjen.

Da så Torstein Nordrum økte til 0-4 i den samme perioden – bidro han sterkt til å gjøre lørdagen helsvart for Manglerud Star – og til en gledens dag for alle Asker-fans.

Prøvde seg

Manglerud Star var ikke totalt nede for telling, laget reiste seg noe i midtperioden og vant denne med 2-0 etter mål av Jason Lawrence og Martin Hansen, men så sovnet laget hen og ga fra seg initiativet på nytt.

Dagens spiller, Fredrik Rålm, fikk æren av å bli matchvinner og tremålsscorer da han sørget for sisteperiodens eneste mål – og da var det stor stemning i Frisk-boksen – og kun smil å spore hos trener Tomas Sandlin;

– Jeg er veldig stolt av gutta mine og dette var en utrolig viktig seier for oss – veldig deilig å få vinnerfølelsen igjen, smiler Sandlin til HockeyNorge.no.

– Frisk er en gjeng med voldsomt mange talenter, men det er i overkant for ungt mannskap med en snittalder på bare 19,6 år. Derfor er jeg så stolt av at dem hele tiden har beholdt den gode stemningen på treninger og etter tap, fortsetter lagets svenske trener.Frisk takker sine trofaste supportere etter seieren over Manglerud Star. FOTO: Thomas Granerød

Har du fått tilbake trua på en sluttspillsplass?

– Så lenge det finnes en mulighet så gjør vi alt vi kan for å bli blant de åtte beste lagene – og jeg ser absolutt at mulighetene er der, seieren og innsatsen mot MS var i hvert fall et kraftig steg i riktig retning for oss, avslutter Sandlin.

Stemningen på bunn

I MS-garderoben var stemningen naturlignok akkurat som tabellposisjonen – på bunn.

Laget gikk på sitt niende strake tap og kaptein Martin Hansen måtte nok engang svare for hva som skjer med laget for tiden;

– Dette var en utrolig dårlig opptreden igjen, sukker Martin Hansen.

– Det blir jo fryktelig vanskelig når dem setter tre mål på de første fem byttene, da er jo kampen i realiteten ødelagt, selv om vi kom tilbake og vant midtperioden, fortsetter Hansen.

– Men, så fremtsår vi igjen som trege og uinteresserte da vi egentlig hadde all verdens mulighet til å kommet tilbake å vinne kampen. Nå har vi ni strake tap og det er jo en nitrist trend som vi ikke må venne oss til, må knekke noen koder nå før bortemøtet med Rosenborg til torsdag, avslutter Hansen til HockeyNorge.no.Martin Hansen. FOTO: Thomas Granerød