Sånn passe fornøyd…

Både vertenes Jens Ulrik Bacher (19) og gjestenes Dan Fredrik Nygård (26) var middels fornøyd med torsdagens kamp i Askerhallen.

 
Les også: 
 
 
 
 
Asker: – Vi vant, men vi viste samtidig at vi har veldig mye å jobbe med, sier Bacher rett etter seieren over Tønsberg på egen is torsdag kveld.
 
– Jeg er ikke spesielt fornøyd med egen innsats heller, men dette var vår første treningskamp, noe vi vel alle bar preg av, fortsetter backtalentet til HockeyNorge.no.
 
Hva vil gjøre Frisk til et bedre lag enn ifjor?
 
– Vi er absolutt forbedret på alle områder og derav vanskeligere å møte. Det vil si at vi skal spille sluttspill etter å ha avsluttet seriespillet med en fjerde til sjetteplass på tabellen, avslutter Bacher.
 
Tønsberg Vikings har sikret seg flere nye spillere etter at opprykket ble et faktum, en av dem er Dan Fredik Nygård som ifjor spilte for Lillehammer – og som på 45 seriekamper noterte seg for 27 poeng (9+18) og 2 poeng (1+1) på 11 sluttspillskamper.
 
– For det første vil jeg jo si at Tønsberg er en super by med et godt hockeylag – og ikke minst så har vi veldig dedikerte supportere.
 
– For det andre så blir denne sesongen en stor utfordring for oss som lag i den øverste divisjonen. Vi er jo klart å regnes som «underdogs», men vi skal stå opp og vise at vi duger. Vi spillerne er i hvert fall meget klare for oppgavene som venter oss – og vi gleder oss voldsomt.
 
Hva med egen innsats denne kvelden Nygård?
 
– Vel hehe…jeg er småskuffet over eget spill, men jeg kan love at jeg kommer sterkere tilbake. Det gjelder vel for hele laget, avslutter alltid blide Dan Fredrik Nygård til HockeyNorge.no.