Sheriff Weber

Mike Weber var kampens store spiller, da Lørenskog reiste hjem fra Sarpsborg med 2-1 seier. 

SPARTA AMFI: Det ble en tett og tøff kamp i Sparta Amfi, og det var spennende hele veien inn. 

Lørenskog ledet 2-0 før tredje periode, men Sparta reduserte og hadde Lørenskog litt på gaffelen. Men gjestene holdt unna, og sikret seg tre verdifulle poeng i toppstriden. 

Kampens store spiller var Mike Weber eller sheriff Weber, som fort kan bli det nye kallenavnet hans. Han var overalt på isen, taklet så det luktet svidd av  og dominerte fullstendig mot Spartas beste spillere.

Her har Lørenskog fått en meget knallsterk spiller under lockouten, og  han ruver ute på isen med kun 70 % inne.

 

Jevn åpning

Kampen åpnet i høyt tempo og spillet bølget herlig fram og tilbake. Det var ikke mange klare målsjansene noen av veiene, men det var gjestene Lørenskog som var både effektive og gode målveien.

Det kommer to scoringer i perioden, og begge kommer fra Lørenskog.

Først er det et mønsterangrep som blir avsluttet fra Wacey Rabbit på lekreste vis med en backhand i krysset, mens 2-0 kommer i overtall, der Marius Trygg grunnlurer Spartas keeper, Jonatan Bjurö.  

 

Lørenskog tok over

Det  var Lørenskog som var det beste laget i  midtperioden, og eide totalt spillet de første 15 minuttene, og kunne fort økt ledelsen.

Mot slutten kom Sparta bedre med, og skapte også par riktige gode muligheter foran Penker i Lørenskog-målet.

Perioden endte målløs, og det var et riktig resultat med Lørenskog-ledelse på dette tidspunktet av kampen. 

 

Sparta med sluttspurt

Sarpingene reduserte ved Mike Ramsay tidlig i tredje periode, og satte inn en god sluttspurt mot Lørenskog. De var nærme ved flere anledninger, men anført av sheriff Weber og en god Penker i målet holdt gjestene unna. 

De fikk også hjelp av en unødvendig Sparta-utvisning tre minutter før slutt, da hjemmelaget presterte å ha for mange spillere på isen. Det tok også brodden fra en helt siste sluttspurt fra hjemmelaget.