Siste serierunde…

Full runde ikveldens Getliga – og alle kamper starter likt slik at ingen lag kan spille på resultatene.

Rosenborg – Frisk Asker

Rosenborg vinner denne komfortabelt. Innbyrdes så har lagene 2-2. Noen merkelige resultater har det blitt i disse kampene. RIHK tapte første hjemmemøte med 2-3, vant så 7-0 i Asker, 10-0 hjemme for så å tape 3-0 i Asker.

Tabellmessig så blir det ingen endringer for disse lagene etter denne siste runden, RIHK tar 8. plassen, mens Frisk ligger fjellstøtt i bunn.

Vårt tips: 5-1

 

Lørenskog – Stjernen

Stjernen er formlaget i Getligaen per tiden med fem strake seire. Dette har ført laget til en meget solid 7. plass på tabellen. Men, uansett resultat ikveld så vil ikke det rikke ved plasseringen til Stjernen.

For Lørenskog sin del så handler det om bronse – eller sølv. Laget ligger likt med VIF på antall poeng, men med dårligere resultater innbyrdes. Ergo er dem avhengige av at Lillehammer hjelper dem på Jordal, samtidig som de selv tar poengene hjemme.

Lørenskog har 4-0 i innbyrdes oppgjør mot Stjernen. 4-0 (h), 6-1 (b), 6-2 (h) og 4-1 (b).

Tips: 7-2

 

Stavanger – Manglerud Star

Stavanger er for lengst seriemester og møter MS som må spille kvalifisering. Stavanger gikk på et 1-3 tap borte for Stjernen sist, men vil nok ikke gå på en ny smell i kveldens kamp – mot et MS-mannskap med mange busstimer i beina.

Stavanger leder 4-0 innbyrdes mot MS. 5-1 (h), 6-3 (b), 6-0 (h) og 4-0 (b).

Tips: 8-1

 

Vålerenga – Lillehammer

Vålerenga ligger på sølvplass a poeng med Lørenskog – og vil med likt eller bedre resultat enn Lørenskog i kveldens kamp kapre nest edleste valør.

Lillehammer skuslet bort sine sølvsjanser sist hjemme mot Lørenskog da laget tapte 0-2. Laget havner på 4. plass uansett utfall mot VIF.

Innbyrdes så står det 2-2 i kamper. Begge lagene har vunnet sine hjemmekamper. VIF vant 4-3 (SO) og 3-2, mens Lillehammer vant 6-3 og 4-1.

Vi tror det blir tett på Jordal, ettersom Tor Nilsen nok ikke godtar en like slett innsats som sist mot Lørenskog. I hjemmeleiren gjelder det å produsere på de sjansene som byr seg og satse på å holde hodet kaldt.

Tips: 4-3

 

Sparta – Storhamar

Sist sesongs dobbeltmester ligger før kveldens runde på en 5. plass – kun ett poeng foran kveldens motstander Storhamar. Disse lagene kan fort bytte plass på tabellen etter denne siste runden, men vi tror Sparta vil avslutte serien på en god måte foran alle sine trofaste hjemmefans.

Innbyrdes så leder Sparta 3-1 etter å ha vunnet 6-0 (h), 4-1 (h) og 3-2 (b, OT). Storhamar har en 3-2 seier hjemme i Hamar.

Tips: 4-3