Skal kjempe om gull

Sofie Fjellvang og Jordal gikk på is mandag kveld. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Sofie Fjellvang og Jordal gikk på is mandag kveld. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

Mandag kveld gikk Sofie Fjellvang og resten av Jordal Damer på is igjen etter ferien. Denne sesongen vil de være med å kjempe om gullmedalje.
Etter en drøy times trening var det en sliten Sofie Fjellvang som gikk av isen inne på ærverdige Jordal Amfi.

– Det var utrolig slitsomt, men også utrolig gøy. Deilig å komme i gang igjen.

NYE SPILLERE PÅ PRØVE

Mens Sofie og de andre jentene var på isen var det kun få forandringer å se fra sist sesong, kun to spillere er ikke med inn mot årets sesong.
Kaisa Fjellhammer har lagt skøytene på hylla, mens Hanna Hauan har røket korsbåndet. Foreløpig har det ikke kommet noen spillere inn for disse to, men de neste ukene vil det komme spillere som skal få prøve seg. Det er også en stor sannsynlighet for at noen vil kunne bli tatt opp i større grad fra Jordal 2.

Jordal damer samlet på isen. Foto:Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Jordal damer samlet på isen. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

NORDNES TAKKER AV

Kenneth Nordnes tegner og forklarer øvelser for Jordal damer for nest siste gang, etter forrige sesong takket han av som hovedtrener for Jordal damer. Men stiller opp som trener denne uken inntil deres nye trener er på plass førstkommende mandag. Da er Andreas Granlund på plass i jobben som hovedtrener for Jordal damer, og han kan begynne på jobben med å ta Jordal et steg nærmere toppen av norsk damehockey.

VIL TA NYE STEG

Sist sesong kom Jordal på en tredjeplass i serien, og vant bronsefinalen i NM mot Sparta. Neste sesong vil Sofie Fjellvang gjerne ta enda et steg.

– Målet for laget er å gjøre det bedre enn i fjor, og at vi klarer å opprettholde et høyere tempo både i kamp og på treninger.Personlig håper jeg på å utvikle meg mer som spiller, og gjøre det jeg kan for at Jordal skal lykkes. I tillegg kommer jeg til å jobbe hardt for å beholde plassen min på kvinnelandslaget, og har VM i slutten av sesongen som mål.

Se bildene fra Jordal sin trening her