24. august 2019
Menn

Smigret over interessen

Dan Fredrik Nygård avventer på hva som skjer i Tønsberg i forhold til lønnskutt eller ikke, men utelukker ikke spill i hjembyen. 

Av Bernt Larsen

FREDRIKSTAD: Det har blitt varslet et lønnskutt på 25 % i Tønsberg for spillere og trenere, men det jobbes hardt eksternt fra blant annet Tønsberg-fansen for å forhindre dette. 

En av dem som kan forsvinne ved et løsnnskutt er Dan Fredrik Nygård, som er klubbens beste poengplukker med seks mål og 18 assist. 

 – Jeg synes det er smigrende og høre alt det positive jeg har fått i det siste og føler selv jeg har spilt bra. Jeg utelukker ikke spill for Stjernen eller evt. andre klubber, i løpet av denne sesongen. Det har jo ikke kommet noe avklaring fra Tønsberg enda,så jeg venter med en avgjørelse til den tid.

– Det er også flere spillere som sitter på gjerdet og venter så det blir spennende å se hva resultatet blir til slutt. Jeg har vokst opp i Stjernen så det er naturlig at den klubben kommer fram, avslutter han til HockeyNorge.no

Related posts

Sparta dårlig ut, men best til slutt mot MS

Ole Marius Vestheim

Før nedslepp

Thomas Granerød

Hvem vil spillerene se i sluttspill?

Thomas Granerød

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Godta Les Mer

Privacy & Cookies Policy