Spillersituasjonen i Tønsberg Vikings

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Med kun fjorten seriekamper igjen før kvalik eller et eventuelt sluttspill, er det på tide å se litt på spillersituasjonen for bunnlaget i GET.

 

Klubben forventer å beholde alle spillerne som er der nå, de er også alltid på utkikk etter spillere. Spesielt på backsiden som er svekket. Både av at to stykker forlot klubben tidligere i sesongen, det er også to stykker ute med skader. Daniel Bøen Rokseth har et skadet leddbånd og de vet ikke når han er tilbake, men han trente lett i dag med en skinne- Tor Sønju Bårnes, som er eneste back i Tønsberg med en positiv pluss/minus-statistikk er ute i ubestemt tid med en skadet skulder.

Den viktige sisteskansen, Rasmus Stenebråten, sto over dagens trening med influensa og er meget usikker til morgendagens kamp mot Vålerenga. Klubben kommer til å gamble på at han ikke blir skadet, for det er tynt bak han med kun Filip Hammarlund som reserve. Det er jo deadline for overganger den 28. januar om jeg ikke tar feil og da går det ikke an å hente inn flere spillere.

Klubben har hentet inn Lorentz Danielsen Skjønnsfjell fra Skien, som tidligere har spilt for ungdomsavdelingen til Frisk og for Frisk 2. Dette er som backup for backene- De ser også etter å forsterke stallen ytterligere og saumfarer førstedivisjon etter talenter som spiller der som kan hentes inn for 2-3 måneder. Men det gjør vel de fleste klubber, ser etter noe som kan gå inn og gjøre en jobb for klubben. To backer har jo blitt hentet nylig, Alexander Olsen Syversen ble hentet tilbake til klubben. etter å ha gått til Moss etter fjorårssesongen. Forrige uke kom også John Nicolay Næsgård til Tønsberg. Han har nå fått hybel i byen som gis gratis så ikke klubben får kostnader på det. Begge har gjort sine saker bra og til tider imponert selv om det slippes inn for mange mål for tiden.