Stenz Feat. IMA Sobé – finner hjem

Tidligere Knights-spiller Simen "Stenz" Stensbøl er ute med en ny knall-låt! FOTO: Stenz
Tidligere Knights-spiller Simen «Stenz» Stensbøl er ute med en ny knall-låt! FOTO: Stenz

Den tidligere Kongsvinger Knights og Frisk-spilleren Simen Stensbøl (22), med artistnavnet «Stenz», er på nytt ute med singel.

Les også: Kongsvinger får hjelp av rapper…

Støtt Kongsvinger Knights ved å kjøpe den siste låta til Stenz - "Flytte Fjell". Foto: Stenz
Her er coveret til «Flytte Fjell», der inntektene gikk til Knights. Foto: Stenz

Vi skrev tidligere i år om Stenz sitt initiativ til å strekke ut en hjelpende hånd til Kongsvinger Knights, dengang gikk store deler av inntektene fra låten «Flytte fjell» direkte til klubben i hans hjerte.

Nå er artisten, som faktisk debuterte for Knights som 16-åring i oktober 2008, ute med ny singel – og skøytene er lagt på hylla.

Men multitalentet, som dengang drømte om NHL som de fleste andre unge spillere, viser tydelig at det var lurt å satse på musikken.

Med 3300 stemmer tok Stenz hjem seieren i konkurransen «Music Angel Awards». Premien var produksjon av låt og promotering på Wimp. Konkurransen ble avsluttet før jul, og etter lang tid og mye jobb, er nå låten ferdig. Resultatet ble singelen ”Finner hjem”.

Her finner du låten på Spotify

Stenz fikk stor støtte fra hjemkommunen, og han er veldig takknemlig for at han fikk denne sjansen;

– Hadde det ikke vært for folka i Kongsvingerområdet hadde jeg ikke vunnet dette, så jeg er veldig glad for at så mange stemte, og jeg håper de kommer til å like låten som kom ut av denne støtten, forteller Stenz.

Det er Bjørn Martin Bergset som har produsert låten, og IMA Sobé gjester låten, med et utrolig fengende refreng.

– Bjørn Martin Bergset leverer hver gang. Jeg er veldig glad for at jeg fikk samarbeide med han om denne låten. IMA Sobé er en av de dyktigste artistene jeg kjenner, så det at hun ville være med på låten betydde mye, fortsetter Stenz

Det er digitalbyrået OMG AS som står bak konkurransen.

– Vi hadde lyst til å arrangere en digital musikkonkurranse for å se om vi kunne finne noen nye stemmer der ute som fortjente en sjanse. Vi fikk inn over 150 kvalifiserte bidrag, og det var publikum selv som stemte frem Stenz. Nå blir det spennende å se hva som skjer med låta når den kommer ut, sier seniorrådgiver Kristian Mehlum Lie i OMG.

Låten ”Finner hjem” handler om det å finne seg selv, og at man aldri skal gi opp i søken om nettopp dette. Et tema som mange sikkert kan kjenne seg igjen i.

– Selv om det til tider kan være tungt, burde man aldri gi opp å lete etter det stedet, og den situasjonen som man føler seg hjemme i. Veldig mange gir opp, og nøyer seg med en enklere vei, eller streber etter noe man egentlig ikke ønsker fordi man tror det forventes av en, avslutter Stenz.

Stenz sin nye singel, ”Finner hjem”, kan du høre på Wimp, Spotify og Itunes den 24. april 2015.

Her finner du låten på Spotify

Les også: Kongsvinger får hjelp av rapper…