Stjernen fikk sin revansj

I den første treningskampen mellom Stjernen og Tønsberg vant Tønsberg 6-1, i gårsdagens kamp fikk Stjernen sin revansj og slo gjestene 7-3 i Stjernehallen.

PS. Saken er forsinket lagt ut grunnet et eksternt serverproblem

Det var helt klart Stjernen som hadde overtaket i store deler av kampen. Begge lag fikk i løpet av kampen en del sjanser på mål, og skuddstatistikken sto 28-27 i Tønsbergs favør etter tre perioder.

Det var Michael Paulsen som åpnet showet for Stjernen. Etter kun to minutter spilt satt han inn 1-0. Halvveis i perioden øker Aleksandrs Macijevskis til 2-0.

Stjernen starter både første og andre periode med mye spill i Tønsberg sin sone. Tre minutter inn i andre periode øker Marcus Persson til 3-0 i overtall. Seks minutter ut seinere er det Tønsberg som klarer å sette pucken i mål bak Pål Grotnes, og det er Ross Ring-Jarvi som reduserer til 1-3 for gjestene. På samme tid foretar Tønsberg et keeperbytte, og Filip Hammarlund kommer inn for Rasmus Stenebråten. 

Filip Hammarlund: Sofie Alexandra Kitterød

Det går ikke mer enn tretti sekunder før Robin Olsen Syversen øker Stjernen sin ledelse til 4-1. Etter denne scoringer ser man helt klart forandringer på de hvite fra Tønsberg. Det blir mer spill i Stjernen sin sone, og spillerene går for en mer aggresiv spillerstil. Lite hjelper det når Macijevskis og Tomas Sinsalo kommer alene med Hammarlund, Sinsalo skyter til Macijevskis som setter inn 5-1 for Stjernen.

I underkant av fire minutter gjenstår når Stjernen har en avventende utvisning. Tønsberg velger å ta ut keeper og sette på Jo Hegg som likegodt setter inn reduseringen 2-5 for gjestene. Ross Ring – Jarvi setter inn Tønsbergs tredje scoring for kvelden to minutter før periodeslutt, og det går til pause på 5-3 i favør Stjernen.

Hjemmelaget åpner tredje periode med 1:22 minutter i spill fem mot tre. Tønsberg klarer å få fire mann på isen før Stjernen øker til 6-3 ved Marcus Persson. Michael Paulsen avslutter også kampen, og kommer med kveldens siste scoring da det gjenstår fem minutter av kampen. Stjernen vinner 7-3 over gjestene fra Vestfold.