Stjernen kom seg etter sjokkåpning…

Lørenskog ga Stjernen en sjokkstart på kampen, men sindige og dyktige østfoldinger kunne til slutt juble for sin tredje seier under Oslo Hockey Games.

 
Stjernen – Lørenskog 2-1 (1-1) Skudd: 16-13 (3-5,13-8)
 
 
Oslo Hockey Games U12, Jordal: Pucken var nemlig så vidt droppet før Lørenskog og Christian Eliassen kunne strekke armene i været. Da sto det 0:24 på måltavlen og 0-1 til romerikingene. 
 
Christian Eliassen brukte bare 24 sekunder på å score mot Stjernen. Foto: Thomas Granerød
 
Lørenskog fortsatte å trykke på, men litt for mye solo-spill og øynene i isen førte ikke til de helt store målsjansene for laget fra «Skauen» videre ut perioden.
 
Stjernen var heller ikke helt på høyden og produserte kun tre skudd på mål, men viste seg bedre og bedre utover i oppgjøret.
 
Med 56 sekunder igjen på klokka ble det balanse i målprotokollen da Niklas Finsrud elegant satte pucken i mål på pass fra Sebastian Straaberg. 1-1 sto seg perioden ut i Ungdomshallen.
 
 

Niklas Finsrud med herlig scoring. Foto: Thomas Granerød

 
Etter den korte pausen viste Stjernen seg fra en helt annen side. Laget traff på pasningene – og spesielt duoen Finsrud/Vincent Nordbæk viste klasse. I tillegg skal lagets kommende «Pål Grotnes», Tobias Normann, ha skryt for den jobben han utførte i målet.
 
Det meste handlet om Stjernen i denne andre perioden – og fortjent kunne laget ta ledelsen ved nevnte Nordbæk etter tre minutter spilt – og Finsrud sto selvfølgelig som målgivende pasningslegger.
 
Lørenskog kom til enkelte farligheter, men Stjernen holdt stand og kunne dermed ta sin tredje seier av tre mulige i puljespillet.
 
– Jeg synes vi spilte en god kamp, spesielt i den andre perioden og vi vant meget fortjent, sier Nordbæk med et stort smil til HockeyNorge.no etter kampslutt.
 
 

Vincent Nordbæk spilte en stor kamp mot Lørenskog. Foto: Thomas Granerød

 
– Vi skal selvfølgelig vinne denne turneringen, fortsetter gladgutten.
 
På spørsmål om hvordan han opplevde sin egen scoring så kom det kontant følgende til svar;
 
– Jeg hadde ikke scoret om medspillerne mine ikke var så gode. Det er tross alt hele laget som vant denne kampen, avslutter denne meget sympatiske unge herremannen ovenfor HockeyNorge.no.
 
Stjernen møter Vålerenga søndag klokken 11:45, mens Lørenskog møter Leangen Hvit til samme tid.
 
 

Tobias Normann redder her med hjelmen kort tid før slutt i møtet med Lørenskog. Foto: Thomas Granerød

Thomas Granerød Media © 2012 | HockeyNorge.no. All rights reserved | Dette nettstedet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk a
nnet sted er ikke tillatt uten avtale.