Stjernen lyste i Stavanger

Forbundscup Champions Stjernen U16. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Forbundscup Champions Stjernen U16. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

Stjernen vant alt i Stavanger denne søndagen.

Når Jeppe Wik styrer Vålerenga i ledelsen for tredje gang i kampen da det kun gjenstod to og et halvt minutt på tavlen var det få som trodde at Stjernen kunne komme tilbake igjen.

Men Ørjan Løvdal hadde et ess i ermet.

Ettersom at Stjernen U20 hadde sikret NM-gull til Stjernen inne i DNB Arena var Phillip Hansen kommet over i Siddishallen for å fullføre resten av finalen i Forbundscupen, og i gledesrus over den første gullmedaljen lar han seg ikke be to ganger når Vålerenga slurver i egen sone.

Med bare sekunder igjen på tavla utligner han og tvinger frem en forlengning.  Men forlegningen starter ikke bra for Stjernen sin del, allerede etter førti sekunder pådrar Ulrik Aarnæs Løvdal seg en tominutter, men Vålerenga er fortsatt rystet av den sene utligningen og gjør det igjen vanskelig for seg selv i egen sone.

Isak Lee Billett får servert en gratis mulighet, han takker for gavepakken og sørger for enda mer å juble for i Fredrikstad. Mens U16 laget flokker seg over og rundt Billett har resten av U20 laget også kommet seg over i Siddishallen, det hele ender i en stor feiring på isen. Det er ikke vanskelig å se at denne søndagen kronet en meget god sesong for Stjernen sin breddeavdeling.

Phillip Hansen og Isak Lee Billett med to gullmedaljer på en dag. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Phillip Hansen og Isak Lee Billett med to gullmedaljer på en dag. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.no

To spillere, to gullmedaljer på en ettermiddag

To spillere kunne juble dobbelt så mye denne søndag ettermiddagen i Stavanger.

Både Phillip Hansen  og Isak Lee Billett har begge bidratt til at Stjernen U20 tok hjem Norgesmesterskapet, dermed kunne de juble med to gullmedaljer rundt halsen i Stavanger.

Et NM gull og et gull i Forbundscupen smaker nok ekstra godt i bagasjen på vei hjem til Fredrikstad.