Stjernen vant "seks-poengers" kamp

Stjernen grep halmstrået, og gikk opp i ryggen på Tønsberg med dagens seier, og veien opp til Rosenborg på åttende er heller ikke langt unna etter 4-1 seieren.  

Av Bernt Larsen

Se flere bilder fra Sofie Alexandra Kitterød

FREDRIKSTAD: Med seieren ligger hjemmelaget kun poenget bak Tønsberg, og luken opp til trønderne på den siste sluttspillplassen er kun fire. 

Tomas Sinisalo var fornøyd etter dagens seier. 

– I dag spiller alle rekkene bra, pluss at vi er ganske tette hjemover som gir oss en ekstra trygghet, og vi klarte og drepe kampen. For hvis de hadde fått en scoring, hadde det sett anderledes ut i dag, så vi er godt fornöyd med laginnsatsen. Jeg föler vi er bedre med nå, kommer fra en ok match i Lörenskog og ´vinner en «må vinnes» kamp i dag komfortabelt i dag, vi mer der vi skal väre
 
– hva synes du om ditt eget mål i dag?

– Jeg er bare glad jeg kan hjelpe laget med scoringer hvordan jeg scorer spiller liten rolle sier han ydmykt til HockeyNorge.no

 

For Dan Fredrik Nygård var kampen ikke fullt så lystig. 

– Det var kjedelig i dag. Vi er med i förste periode og fölte vi var med, men etter det er det Stjernen som er det beste laget og vi var aldri helt på høyde og fortjente ikke å vinne i dag. De vinner på at de har høyere tempo går mer på skøyter enn oss i tre ganger tjue. 

– Min egen innsats har vel värt bedre, det har jo värt mye turbulent ´de siste ukene, med en del uteomsportslige ting som jeg håper snart faller på plass så vi kan kan fokusere kun på hockeyen igjen.Min framtid står nå på stedet hvil. 
– ´Göy at lillebror gjör det bra men dumt at det var mot akkurat oss. Göy at han for stå litt han også… 

 

Slik var kampen: 

1.per. 
 
Det begynner jevnt og er tett i alle dueller, men få skudd og lite sjanser, men tenninga er der fra begge lag, midtveis i perioden setter Gustaf Thorell fart og suser forbi både to og tre tönsberg spillere, spille Marcus Persson på blank som få énkel jobb med og sette inn 1-0, tre minutter senere var det Tönsberg sin tur, dette var et kaos må, pucken spratt fram og tilbake rett foran Nygård i målet, til slutt får Christian Linge pucken å setter den i åpen kasse. ´Stort mer skjedde ikke denne perioden.
 
2.per
denne perioden åpner som det förste, jevnt og tett men ingen store sjanser´, för det Stjernen plutselig får en stor dobbel sjanser som ender stang ut, Tönsberg på sin side virket litt slitne og umotivert denne kampen å fikk ikke fram de helt store sjansene. Litt over midtveis av perioden kommer Macijevskis inn i sonen til Tönsberg og legger en puck mot mål som Sinisalo Styrer inn, ut av ingenting! dermed med gikk Stjernen inn til pause med 2-1. 


 
3per.
Dette skulle väre Stjernen sin periode,Midtveis i perioden får Gustaf Thorell satt inn et ordentlig krigermål og dermed 3-1. Så drar Tönsberg drar på seg en utvisning, å Stjernen får powerplay som skulle vise seg å väre gull verdt for hjemmelaget. Thomás Sinisalo spiller da back i pp og går langs med blålinja et stykke drar med seg Stenebråten i Tönsbergmålet helt til motsatt kryss er ledig, der lå pucken sekundet etter, dermed 4-1. Fler mål ble det ikke å Stjernen vinner fortjent 4-1 mot et Tönsberg lag som virket slitne i dag.