Stjernens "super-gutter" vant OHG…

Stjernen feide all motstand av banen under sist helgs Oslo Hockey Games U12 på Jordal amfi.

Lørenskog – Stjernen 1-3 (1-0,0-3) Skudd: 14-20 (12-10,2-10)
Finale OHG
 
 
Oslo Hockey Games U12, Jordal: – Dette er utrolig stort, jubler Stjernen-kaptein Trym Løkkeberg etter at finaleseieren var et faktum.
 
Samtidig som et rødt hav av Stjernen-spillere omfavnet hverandre ute på isen og jublet av glede, fikk HockeyNorge.no noen ord fra en av turneringens aller beste spillere – og gutten som fikk æren av å løfte pokalen på vegne av Fredrikstads nye «super-gutter».
 
Stjernen-kaptein, vinner av Oslo Hockey Games og vinner av Poengligaen, Trym Løkkeberg. Foto: Thomas Granerød
 
– Det var jo derfor vi kom hit, vi ville vinne denne turneringen – og det ble ganske så spennende, men jeg slappet av da Fredrik (Nilsson red. anm.) satte inn vår siste scoring fem minutter før slutt, forklarer Trym nesten ekstatisk.
 
Og det var ganske så spennende det hele. 
 
Lørenskog scoret først ved Sander Desmot (Stian Vrålstad), men østfoldingene skulle komme voldsomt tilbake – noe også skuddstatistikken med klarhet viser.
 
Sander Desmont ga Lørenskog ledelsen i finalen. Foto: Thomas Granerød
 
Utlikningen kom fire minutter etter hvilen ved Vincent Nordbæk etter pass fra kaptein Løkkeberg. 
 
Deretter gikk det under to minutter før Stian Hansen omsatte pasningen fra Emil Buskoven i mål.
 
Finalens siste scoring ble satt inn av nevnte Fredrik Nilsson (Stian Hansen) – og da var det bare å ta av seg hatten for laget som gikk ubeseiret gjennom hele turneringen.
 
– Vi har tapt for Lørenskog før, derfor var det så deilig å slå dem i denne finalen. Nå blir det feiring med brus i «Bøtta», avslutter Trym som i tillegg til gull med laget også vant poengligaen med totalt åtte poeng (4+4).
 
– Vi håpet jo
 
Matchvinner Fredrik Nilsson var selvfølgelig også strålende fornøyd med tingenes tilstand på Jordal amfi;
 
– Vi visste i forkant at det ville bli tøft å vinne gull, men vi håpet jo at det skulle skje, smiler talentet.
 
– Men, grunnen til at vi vant var at vi jobbet mest og best, vi har den beste kapteinen til å lede laget, vi har en kjempegod målvakt i Tobias Normann og vi har de beste trenerne som alltid gir oss de beste treningene, skryter Fredrik til HockeyNorge.no.
 
Ikke verst av en 11-åring å se en seier fra et slikt perspektiv!
 
Fredrik Nilsson ble matchvinner i finalen mot Lørenskog. Foto: Thomas Granerød
 
HockeyNorge.no sin utsendte føyer seg i rekken av gratulanter – og det var ingen tvil om at det beste laget vant Oslo Hockey Games.
 
Stjernens gullvinnere OHG U12:
 
Tobias Normann, Emil Buskoven, Vincent Nordbæk, Trym Løkkeberg, Anders Johnsen, Sander Johansen, Jens Viktor Jansen, Fredrik Nilsson, Jonas Vollsund, Marinus Pettersen, Stian Hansen, Fredrik Holberg, Oscar Westmark, Niklas Finsrud, Sebastian Hvidsten, Troy Arnesen og Felix Madtshaven Hansen.
 
Trenere og støtteapparat:
 
Jon Westmark, Lasse Løkkeberg, Thomas Buskoven, Espen Normann, Anders Hansen, Marius Finsrud og Jens Holberg.
 
Thomas Granerød Media © 2012 | HockeyNorge.no. All rights reserved | Dette nettstedet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.