Stor fredagsunderholdning på Jordal

Magnus Hoff. FOTO: Thomas Granerød
Magnus Hoff. FOTO: Thomas Granerød
Vålerenga vant en tett og etter hvert meget spennende kamp mot Manglerud Star på Jordal fredag kveld.

U19: Vålerenga – Manglerud Star 4-3 (1-1,2-0,1-2)

Serieleder Vålerenga hadde full kontroll, ga bort initiativet, men kom tilbake igjen og vant oppgjøret, slik kan lokalderbyet mot Manglerud Star kort oppsummeres.

Med full kontroll mener vi at da Ludvig Hoff økte til 3-1 i overtall seks sekunder før den siste pausen, ja da så det stygt ut for gjestene fra Manglerud. I forkant av dette var også hjemmelaget det beste laget.

MS kom tilbake

Men, Manglerud Star kom ut til den siste perioden med ny giv og tro på egne ferdigheter. Dette førte til scoringer ved Joachim Engebråten Hermansen og Marius Wedén Johnsrud – da sto det plutselig 3-3 på måltavla drøye ti minutter før full tid.

STØTT OSS GJERNE VED Å BLI VÅR VENN PÅ FACEBOOK – Klikk her 🙂

Da gjestenes bestemann, André Sørvik, måtte sone en tominutter for interference med åtte minutter igjen av oppgjøret – ja da var det på nytt duket for litt Hoff-magi.

– Jeg var ganske heldig faktisk, pucken spratt litt, men jeg så at det var mye trafikk foran målet – så jeg bestemte meg bare for å klinke til, forklarer Ludvig Hoff.

Det var lurt. For pucken føk utagbart forbi Joachim Svendsen og i mål. Dermed 4-3 til Vålerenga med seks sekunder igjen av Sørvik sin utvisning.

– Alltid morsomme oppgjør

Manglerud Star tok ut nevnte Svendsen da vertene fikk en utvisning 1:04 før slutt, men det stokket seg litt for gjestene og Vålerenga kunne til slutt juble for en velfortjent seier.

– Dette var en deilig seier, fortsetter Hoff til HockeyNorge.no.

– Det blir alltid tette og tøffe oppgjør mot Manglerud Star, vi kjenner gutta godt og det er alltid morsomme oppgjør, avslutter tomålsscorer Ludvig Hoff.

Med denne seieren til Vålerenga, samtidig som Frisk slo Lørenskog hele 11-4, så leder Vålerenga tabellen to poeng foran Frisk – og med én kamp mindre spilt.

Manglerud Star falt litt ifra med dette tapet og ligger nå syv poeng bak Vålerenga.