Stor underholdning i Askerhallen

Søndag var det duket for seriekamp mellom Frisk Asker og Manglerud Star i Askerhallen i serien som kalles U13 Bruins, hvor spillere født 1999 eller senere deltar.

 

Frisk Asker  – Manglerud Star 4-4

U13 Bruins – seriekamp Askerhallen 16.10.2011

De unge iskrigerne fra Oslo hadde et lite mentalt overtak på Frisk etter at de hadde vunnet med solide sifre i forrige oppgjør. Men hjemmelaget så ikke ut til å la seg affisere av dette, og viste god fightervilje gjennom hele kampen.

Selv om MS tok en tidlig ledelse ved Martin Brandsdal allerede etter 3.49 av kampen, ga hjemmelaget ikke opp, og drøye halvminuttet før pause fikk de lønn for strevet. Da greide de å krige inn utligningsmålet signert Kristoffer Torgunrud – og lagene kunne ta en velfortjent pause på stillingen 1-1.

Kampene i U13-serien går over 2×18 minutter, hvor hvert bytt varer i 1 minutt og 30 sekunder.

Etter en kort pause var det klart for andre periode. Det tok ikke mer enn 2 minutter og 28 sekunder av andre periode før hjemmelaget gikk opp i ledelsen 2-1 ved Andreas Egidius, men gleden varte kun i drøye 40 sekunder. Da kom Jeppe Wik inn i Frisk Askers sone, og banket til med et slagskudd som Frisks keeper, Frederik Larsen, bare hørte suset av.

Men, Frisk Asker slo tilbake, og etter 24.38 kunne Eirik Skogdal igjen føre hjemmelaget i ledelse. Den holdt seg frem til halvtimen var passert, for igjen sørget Jeppe Wik for balanse i regnskapet etter en litt uheldig inngripen fra Frisks keeper.

Og bortelaget var ikke ferdig med å score mål. Med under tre minutter igjen av kampen kunne Nicolay Magnussen igjen føre MS i føringen, og mange trodde nok at dette ville bli seiersmålet. Men, nevnte Skogdal ville det annerledes. Bare 30 sekunder senere kunne han score sitt andre mål for dagen, og dermed fastsette sluttresultatet til 4-4 i en jevnspilt og underholdende kamp.