Storhamar herjet med Genève

FOTO: Fredrik Hagen | hagenfoto.no | SportsNorge.no | HockeyNorge.no
FOTO: Fredrik Hagen | hagenfoto.no | SportsNorge.no | HockeyNorge.no

Etter to sterke borteseire mot Sparta Praha og Genève-Servette i forrige uke hadde Storhamar gode muligheter til avansement i Champions Hockey League torsdag da Genève gjestet nesten fullsatt Hamar OL-Amfi.

LES OGSÅ: Geneve-Servette: – Vi har skjebnen i våre hender

HAMAR OL-AMFI (HOCKEYNORGE.NO)

Det ble en festaften for hamarfolket torsdagkveld. Mange hadde trua på seier etter de forgående kampene ute i Europa, men at Storhamar nok en gang skulle leke seg med Genève-Servette var det ingen som trodde.

Matthew Lombardi det sveitsiske laget uttalte seg tidligere i uken at de var enda mer sugne på seier og ville spille mye tøffere.

Hvor det tøffe spillet ble av skjønner ingen. For alt skulle dreie seg om Storhamar. Like før første periode ebber ut er det Alexander Reichenberg som skal få leke seg og showe for publikum.

Han vipper pucken over seg i fart lekkert, og smeller den opp i nettaket.2:49 ut i andre periode er det Eirik Skadsdammen sin tur til å sette fyr på publikum. Skadsdammen tråkker seg igjennom Genève-forsvaret og legger lekkert på til 2-0 for Storhamar.

Storhamar scorer både én og to ganger til før gjestene får slippe til, og det er Jeremy Wick som får æren av å redusere til 4-1 i Hamar OL-Amfi.

Alt skulle dreie seg om Storhamar denne kvelden, for med drøye tre spilte minutter av tredje periode er det kveldens helt som igjen er på fære.
Alexander Reichenberg får gleden av å avslutte festen på Hamar med vannvittige 5-1.

Dermed er Storhamar klare for 16-delsfinale som vinnere av gruppe M.

Støtt SportsNorge.no:

FØLG SPORTSNORGE.NO PÅ FACEBOOK