Større utfordringer i vente

Else Nordskog i aksjon for Stavanger 2 i Pokalturneringen. Foto Kenneth Myhre/kennethmyhre.no
Else Nordskog i aksjon for Stavanger 2 i Pokalturneringen. Foto Kenneth Myhre/kennethmyhre.no | SportsNorge.no | HockeyNorge.no

På plass i sin nye hjemmearena Sparta Amfi er Else Nordskog (16) klar for nye og større utfordringer i Eliteserien.

Sekstenåringen fra Tasta flyttet i sommer for å begynne på Fredrik II i Fredrikstad, dermed blei det også naturlig med en overgang til Sparta damer.
Hun har ikke fått muligheten til å prøve seg i Eliteserien for Stavanger, men hun gleder seg til å ta fatt på en litt tøffere hverdag.

VALGET BLE ENKELT

Når hun skulle velge å flytte ut fra hjembyen var valget enkelt, Sarpsborg og Sparta damer var dit hun ville.

– Sarpsborg er en vakker by – og så har jeg noen venner som spiller her. Forhåpentligvis kan det hjelpe meg til å utvikle meg mest mulig.

SKREKKBLANDET FRYD

Det er med skrekkblandet fryd at Tasta-jenta ser frem mot sin første sesong i Eliteserien;

– Det skal bli morsomt å kjenne på nivået til noen av Norges beste spillere, men det kommer til å bli tungt i starten. Det går nok mye fortere enn det jeg er vant til i 1.divisjon og teknikken er det nok også stor forskjell på.

– Jeg er godt i gang med barmarkstreningen, så håper jeg at grunnfysikken er god når sesongen starter.»

Som helt fersk på laget og uten erfaring fra Eliteserien er målsetningen for den kommende sesongen foreløpig av det beskjedne slaget.

– Jeg håper jeg kan forbedre spillet mitt, jeg skal gjøre mitt beste for Sparta. Det er viktig at vi spiller som et lag, får vi til det kan vi fort være med å kjempe om medalje!