Straffeseier til Sparta

Stavanger var det spillemessige beste lagetr, men sarpingene stakl likevel av med seieren etter straffer mot Stavanger i kveld. 

SARPSBORG: Etter en jevn første periode hvor lite skjedde, tok Stavanger mer og mer over i Sparta Amfi. Og det hadde ikke vært ufortjent om alle poengene hadde blitt med vestover denne kvelden. 

Gjestene trykket Sparta hardt tilbake, og vertene kan takke sin meget gode keeper, Jonatan Bjurö for seieren i kveld. 

 

Jevn åpning

En jevnspilt åpning de første tjue minuttene, og det var to gjerrige lag som slapp til lite bakover på banen. Noen store målsjanser var det heller ikke, så greit med 0-0 etter første. Et avbrekk for Spartas del var at Marius Hagberg måtte forlate isen med skade midtveis. Det så ut som skulderen har fått seg en smell i noe som var et rent uhell ute på isen. 

 

 
Stavanger tar mer og mer over
 
Dett var Stavanger som førte mesteparten av spillet., og de tok også ledelsen ved Dan Kissel.
 
Sparta slo hardt tilbake like etter i overtall ved Mike Ramsay. Et hardt slagskudd i krysset og like langt etter to perioder.
 
Gjestene begynte å bli sure over manglende uttelling, og Cleve Kinley ble sendt i dusjen etter å ha snakket på seg liten disiplinær. Mot slutten steg temperaturen ytterligere etter et basketak mellom Niklas Roest og NHL-spilleren Eric Nystrom. 
 
Et lag på isen
 
Det var Oilers som var det førende laget de siste tjue minuttene, og det var ikke ufortjent da Eriuc Nystrom slo inn 2-1 i overtall.
 
Stavanger skapte enorme muligheter, og kun en god Bjurö holdtr vertene inne i kampen. 
 
Sparta ga aldri opp, men det så ut som gjestene hadde kontroll, men Henrik Malmström ville det annerledes. Skuddet fra Henrik Ødegaard blir styrt i mål, og Sparta sikret overtid. Man kan trygt si at vertene ranet Stavanger for seieren denne kvelden. 
 
Sudden: 
 
Sparta skapte enorme muligheter i overtall etter at Eric Nystrom satt utvist for holding, men da vartet Ruben Smith opp med solid keeperspill. Mot slutten fikk Stavanger muligheten i overtall, men Sparta holdt unna, straffer neste. 
 
STRAFFER: 
 
Tim Kunes, Stavanger, bommer
Jonas Djupvik Løvlie, Sparta, bommer
Dan Kissel, Stavanger, bommer
Mike Ramsay, Sparta, MÅL
Martin Strandfeldt, Stavanger, bommer