Strandfeldt i 300

Juha-Pekka Loikas scoret hattrick på få minutter og avgjorde kampen, men det var Martin Strandfeldt som stjal overskriftene i Stavanger. Han ble hyllet underveis som første Oilers-spiller med over 300 poeng.

For gjestene holdt lenge stand mot vertene, og det drøyde 27 minutter før første puck lå bak Nicklas Dahlberg i Frisk-buret. Men, da gikk det fort også. 

For i løpet av drøye fem minutter hadde Juha-Pekka Loikas scoret tre ganger, og mer eller mindre avgjort kampen til Stavangers favør. På alle målene kom forarbeidet fra Martin Strandfeldt og Christian Dahl Andersen. 

Frisk reduserte ved Luke Salazar mot slutten av midtperioden, men Dahl Andersen knuste alt håp om  bortepoeng med sin scoring 3.05 ut i tredje periode. Tim Kunes fastsatte sluttresultatet til 5-1 ti minutter senere. 

– Helt fantastisk å spille for så mye publikum, dette understreker virkelig at det er lørdag som er den store hockeydagen her i Stavanger. Jeg håper faktisk at det neste sesong legges opp til enda flere kamper på lørdager. Det er i alle fall med på å skape en utrolig stor fest for både spillere og publikum. Men også det faktum at spillerne da kan få en fridag på søndager til å være sammen med familiene er svært betydningsfullt, sier Stavanger-trener Petter Thoresen til Aftenbladet.