Tar Shampo poeng på sin store dag?

Ikveld spilles det fire kamper i Getligaen, blant annet en toppkamp i Stavanger og en viktig bunnkamp i Fredrikstad.

Stavanger – Vålerenga 19:00

Stavanger tar imot Vålerenga og 40-årsjubilanten Espen Knutsen til kveldens TV-sendte storkamp.

Stavanger troner ganske så suverent alene i tet med 79 poeng på 31 spilte kamper. Vålerenga på sin side ligger på 3. plass 16 poeng bak Stavanger, men bare tre poeng etter – og har en mindre kamp spilt enn serietoer Lørenskog.

Vålerenga leder 2-1 i innbyrdes oppgjør over Stavanger.

Vårt tips: H

Forhåndsomtale fra Stavanger Oilers

Forhåndsomtale fra Vålerenga

Stjernen – Frisk 18:30

Tabelljumbo Frisk reiser til Fredrikstad og møtet med Stjernen.

Frisk ligger hele 17 poeng bak kveldens motstander – og er bare nødt til å vinne dette oppgjøret for å ha noen som helst mulighet videre. Stjernen på sin side har fått en fin liten luke på 11 poeng ned til Manglerud Star, en luke som ikke bør bli mindre etter kveldens oppgjør i Stjernehallen. Det svettes nok litt ekstra på Manglerud ikveld – og de fleste på Manglerud ønsker seg nok en Frisk-triumf. Dersom Stjernen-seirer og Manglerud Star taper hjemme for Storhamar, så tror HockeyNorge.no at Stjernen klarer den siste sluttspillsplassen.

Stjernen leder 3-0 i innbyrdes oppgjør over Frisk.

Vårt tips: H

Ingen forhåndsomtaler fra klubbene.

Lillehammer – Rosenborg 18:30

Hjemmelaget Lillehammer ligger på en rimelig god fjerdeplass, fem poeng bak Vålerenga – og fire poeng foran Sparta på femteplassen. En topp-4 plassering er viktig når tabellen telles opp til slutt – og vi tror ikke Lillehammer gjør bort seg hjemme mot Rosenborg i kveldens oppgjør.

Rosenborg på sin side ligger på en finfin 7. plass, men har én kamp mer spilt enn Stjernen på plassen under. Poengmessig så skiller det syv poeng mellom disse lagene. Alle kamper er faktisk spennende nå fremover – og ingen av lagene har råd til feilskjær.

Lillehammer leder 3-0 i innbyrdes oppgjør – og har faktisk en såpass stor målforskjell som 17-2 over Rosenborg.

Vårt tips: H

Forhåndsomtale fra Lillehammer

Forhåndsomtale fra Rosenborg

Manglerud Star – Storhamar 18:30

Oslo-laget Manglerud Star sliter voldsomt for tiden. Etter at Jason Lawrence og Kory Falite forlot klubben, hviskes det nå om at også Joacim Sundelius er på vei bort fra klubben – til Lørenskog og sin gamle trener David Livingston. I så fall mister laget en uhyre spennende spiller.

Manglerud Star ligger nest sist på tabellen, seks poeng over Frisk og 11 poeng bak Stjernen. Manglerud Star må nok beholde alle poengene selv i kveldens kamp, samtidig som de bør håpe på en Frisk-seier over Stjernen for å ha særlig realistiske håp om en sluttspillsplass.

Storhamar ligger på en 6. plass på tabellen, fem poeng bak Sparta og 12 poeng foran Rosenborg. Storhamar har to kamper tilgode på begge disse lagene. Opp til den viktige fjerdeplassen er det ni poeng – og ikke helt urealistisk at laget kan kapre, men da må ingen feil begås mot Manglerud Star ikveld.

Storhamar leder 2-1 i innbyrdes oppgjør over Manglerud Star.

Vårt tips: B

Ingen forhåndsomtale fra Manglerud Star

Forhåndsomtale fra Storhamar