Thoresen: – Vi kan ikke oppføre oss slik

Stavanger Oilers reiste til hovedstaden for å innkassere tre poeng – og serielederen skuffet ikke i så måte. Bortsett fra det så viste ikke Oilers særlig kvaliteter mot Manglerud Star.

Manglerud Star – Stavanger Oilers 0-4 (0-0,0-3,0-1)

FLERE BILDER KOMMER

– Vi kan ikke oppføre oss slik som det vi gjorde i store deler av kampen mot MS, vi var altfor ukonsentrerte, slurvete og rett slett ikke hete nok, sier Petter Thoresen til HockeyNorge.no.

Thoresen har selvfølgelig rett. For frem til det gjenstod fire minutter av midtperioden viste ikke serielederen mye, men så eksploderte rogalendingene. Tre mål på litt over to minutter drepte kampen – og dermed hadde Stavanger Oilers gjort jobben de kom for å gjøre denne torsdagen i hovedstaden.

Tyler Johnson scoret i sin første kamp for Oilers 4:29 før full tid og fastsatte dermed sluttresultatet til 0-4.

For Manglerud Star sin del så gikk laget på sitt 27. tap for sesongen, men uansett, laget spilte en godkjent kamp mot Oilers – selv med null poeng og ingen scorede mål.

– Vi er gode i lange perioder og gjør Oilers dårlige, men dessverre så mister vi all struktur etter at Oilers får sine scoringer. Det vi skal er å ta med oss alt det positive fra denne kampen og jobbe knallhardt videre – det er nemlig ingen grunn til at gutta skal føle seg flaue etter denne kampen, sier trenerduoen Jarl Eriksen og Kim Søgaard til HockeyNorge.no.

HockeyNorge.no mener forøvrig at tomålsscorer Christian Dahl Andersen var kampens beste spiller sammen med vertenes målvakt Steffen Kent Søberg.