24. august 2019
Menn

Kristiansens herlige hjemkomst

Tommy Kristiansen ble matchvinner og ble hylllet av fansen etter å ha scoret kampens eneste mål mot Lillehammer i ettermiddag. 

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN AV FOTOGRAF THOMAS KRUSE

SARPSBORG: Det var en kamp med to ansikter i denne kampen, og etter at Sparta overkjørte Lillehammer de første to periode, snudde kampbildet i tredje. 

Men, kampen sett over ett vant sarpingene fullt fortjent denne kampen. 

– Det var utrolig deilig, og vi trengte de poengene her nå. Vi må vise at vi vil være med, og i dag var vi med fra start til mål. Jeg syns de gir de noe til tider i noen perioder i kampen, men alt i alt er vi det klart beste laget, sa Tommy Kristiansen til HockeyNorge.no etter kampen. 

Kristiansen var nemlig tilbake til sin første hjemmekamp på over ett år, og sarpingene viste godt hockeyhjerte gjennom hele kampen. Det smalt i taklingene, han var mer eller mindre først inn i hver duell, og smalt inn seiersmålet på ren skjær vilje. 

Tommys mål ble kampens eneste, og han feiret foran fansen med å tegne et stort hjerte foran klubbemblemmet, noe som viser at han elsker Sparta, og fansen elsker han. 

Han ble også kåret til Spartas beste spiller, og fikk hjemmelagets supporterpris til enorm jubel etter kampen. 

Et lengre intervju med Tommy Kristiansen kommer i morgen her på HockeyNorge. 

 

Heltent Sparta-lag

Vertene gikk heltente til verks, og kjørte tidvis karusell med Lillehammer, uten at man fikk utteling av den grunn. Målet kommer ikke før den hjemvendte sønn, Tommy Kristiansen kriget inn ledermålet.

Det oste innsats av Tommy Kristiansen når han klinket til, Nie reddet, og den hjemvendte sønn kriget inn returen. Målet kom i spill 5-3.

 

Sparta fortsatte å styre kampen, og hadde skapte flere gode muligheter foran Ryan Nie, men Lillehammers sisteskanse holder gjestene inne med solid keeperspill.

Mot slutten kommer Lillehammer bedre med, men det er de som hadde mest grunn til å være fornøyd med at det stod kun 1-0 til sarpingene etter første tjue.

Skudd: 14-5

 

Nie holdt Lillehammer inne i kampen

Det tok Lillehammer 12 minutter før de løsnet et skudd på mål i midtperioden, og det var vertene som kjørte over gjestene totalt. Med stort tempo skapte de masse sjanser foran Nie, men scoring ble det ikke.

Mot slutten kom gjestene bedre med og Johan Nilsson prikket stolpen.

Perioden endte målløs og resultatet etter to perioder er 1-0, noe Lillehammer bør være veldig fornøyd med. Det hadde ikke vært ufortjent med en 3-4 måls ledelse til Sparta etter to perioder.

Skudd: 12-6

 

Storspill fra Bjurö

Etter at Sparta var klart best de første to periodene, snur kampbildet i tredje periode. Det er gjestene som trykket på og skapte enorme muligheter foran Sparta-kassa.

Bjurö vartet også opp med godt keeperspill, og hadde flere feberredninger som holdt Lillehammer unna scoring.

Johan Nilsson jublet for scoring, da det smalt i tverrliggeren, men det ble ikke dømt scoring.

Gjestene mente seg bortdømt i denne situasjonen, men fra min posisjon fra tribunen var det helt umulig å se om det var scoring eller ikke.

TV-bilder sett etter kampen viser at dommerne gjorde rett, og at det ikke var mål. 

Skudd: 6-6

 

Fakta:

2511 tilskuere i Sparta Amfi

Skudd: 32-17

Utvisninger: Sparta 8 minutter, Lillehammer 24 minutter

Related posts

Ulriksen sikret seier

Thomas Granerød

U20 Elite: Råsterk periode ga seier

Andreas Hagen

Bäärnhielm : – Laget gjør en bra innsats

Andreas Hagen

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Godta Les Mer

Privacy & Cookies Policy