Tønsberg fratatt seier over MS

En generalabbe i Tønsberg-ledelsen ødela festen og muligens opprykkssjansene for spillere og supportere. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.net/HockeyNorge.no
En generaltabbe i Tønsberg-ledelsen ødela festen og muligens opprykkssjansene for spillere og supportere. Foto: Kenneth Myhre/kennethmyhre.net/HockeyNorge.no

Under møtet med Manglerud Star i gårsdagens kvalik-kamp til Getligaen benyttet Tønsberg seg av to spillere som ikke var spilleberettighet.

LES OGSÅ: Serielederen forsterker laget

SAK FRA GÅRSDAGENS KAMP

SISTE: Det er NIHF som sent igår kveld oppdaget at fakturaen for de to spillerne ikke var betalt ved forfall. Dette sjekkes rutinemessig etter den 1. i hver måned, som er fast forfallsdag for denne type fakturaer.

Dermed er det uriktig at Manglerud Star selv sendte inn klage på disse to spillerne, dette informerer NIHF til HockeyNorge.no fredag kveld.

Tønsberg fratas seieren og Manglerud Star blir satt til vinnere med 5-0.

Dette er jo rett og slett tragisk for spillere og supportere i klubben som tidvis valset over Oslo-laget.

– Det har vært en svikt i rutinene og innbetaling av overgangsavgift er derfor ikke gjort etter fristen. Vi har oversett en faktura. Vi trodde den var i orden. Jeg tar på meg ansvaret for det som øverste leder, sier styreleder i Vikings, Ketil Asplin til Tønsbergs Blad.

Les hele saken fra tb.no her

[tweetthis]Tønsberg fratatt seier over MS[/tweetthis]

Les pressemeldingen fra klubben under:

PRESSEMELDING

Etter gårsdagens kamp mot MS i kvalifiseringen er Vikings gjort kjent med at det er benyttet 2 spillere uten offisiell godkjenning. Disse ble hentet inn i overgangsvinduet januar 2015.

Det har vært en svikt i rutinene og innbetaling av overgangsavgifter er derav ikke gjort iht. frist.

Klubbens ledelse har informert trenergruppe, og spillere, samt styreleder for bredde om saken og idag hatt telefonmøte med øvrige Get lag og kvalifiseringslagene vedr. dette og andre tilsvarende forhold.

Vi i ledelsen forholder oss til dette og kan ikke annet enn å beklage at saken har fått ett slikt utfall som gjør at gårsdagens seier blir trukket iht. gjeldende regelverk med tap for Vikings.

Rutinene er nå lukket og alle forhold betalt slik at gjenstående kamper kan gå med fullt mannskap.

For Vikings

Ketil Asplin
Styreleder.