Torsdagens Get-runde

Lørenskog beseiret Vålerenga og Manglerud Star vant for første gang på 10 kamper.

Vålerenga – Lørenskog 5-8 (2-2,1-4,2-2)

Rosenborg – Manglerud Star 2-3 (0-0,2-1,0-2)

Sparta – Stjernen 3-2 (1-0,0-0,2-2)

Frisk – Storhamar 1-5 (1-3,0-1,0-1)

Med en forrykende midtperiode så senket Lørenskog Vålerenga på deres hjemmeis foran snaue 2000 tilskuere. Dermed klatret Lørenskog opp til sølvplass på tabellen a poeng med Lillehammer og to poeng foran Vålerenga som nå befinner seg på en femteplass.

Stor glede var det også for Manglerud Star i Trondheim da de tok en meget etterlengtet trepoenger. Laget som ikke hadde vunnet på ni forsøk fikk endelig seier etter en meget tung tid. Christoffer Heiberg ble matchvinner med sin scoring 1:40 før full tid i Leangen ishall. Manglerud Star knep dermed innpå med tre poeng på Stjernen som tapte 3-2 for Sparta i kveldens runde.

Frisk Asker klarte ikke å hamle opp med Storhamar hjemme i Askerhallen – og måtte til slutt se seg slått med 1-5. Frisk har 14 poeng opp til Stjernen på den siste sluttspillsplassen. Storhamar på sin side ligger på en fin fjerdeplass to poeng bak Lillehammer.

Ps. Manglerud Star hadde den tidligere landslagsmålvakten André Lysenstøen som sin andrekeeper. Han spilte forøvrig 1. divisjonskamp mot Kongsvinger onsdag.

Christoffer Heiberg, MS Hockey. Foto: Thomas Granerød