Transport etappe for Lillehammer

Lillehammer kunne ta sin tredje seier på rad mot Rosenborg, og de innfridde. Rosenborg yppet seg litt i første periode men så var det slutt.

Av Jan Erik Steinslien

Første periode var litt jevn, men Lillehammer var det beste laget.  Rosenborg dro på seg to 2 minuttere så Lillehammer fikk spille 5 mot 3, men det var da trønderne fikk tilbake en spiller Lillehammer scoret i overtall, og det var Aleksander Rindal som sendte pucken I mål.
Lillehammer kjørte mye av perioden, men da de fikk sjansen I overtall etter nesten 14 minutter ble dem farlige og Lou Dickenson fikk inn pucken å dermed 1-1. Lillehammer fortsatte å kjøre på, men det var rett før periodens slutt de fikk inn ledermålet igjen. Stein Tore Bakken sender i vei et skudd som går inn bak debutanten Trevor Koenig i Rosenborg målet.

Johan Nilsson Show

Andre periode hadde så vidt startet da Lillehammers 92 Johan Nilsson startet showet sitt. Etter 22 sekunder sender han Lillehammer opp i 3-1.

Johan Nilsson scorer også det fjerde og femte og er stor denne kvelden.  
Da leder hjemmelaget 5-1 og kan surfe inn til pause. Det blir litt sjanser til gjestene, men uten at det det farlig. Hjemmelaget har også dabbet av.

3 periode er en ren transport etappe for Lillehammer, de satser ikke mye fremover og gir ikke mye bakover.  Rosenborg ser ut til å skjønne at løpet er kjørt så dem gir ikke all verden dem heller, en veldig laber periode som ebber ut 0-0.

Dermed vinner Lillehammer 5-1 denne kampen der det ikke var noen tvil på hvor seieren skulle havne.