Travel helg for unge iskrigere

 

Ishockeyforeldre er ikke som andre foreldre. Det kunne nok ihvertfall foreldregruppa til Frisk Askers U11-lag skrive under på etter en hektisk helg.

 

Mens andre var i full gang med innkjøp av julegaver og andre forberedelser til jul, satte Frisk Asker U11 nesen mot Skien lørdag morgen. Der gikk det særdeles bra, og laget kunne notere seg for to seire med en målforskjell på solide 50-2!

 

Etter å ha tilbragt hele lørdagen i Skien skulle man kanskje tro at spillerne hadde fått nok, men den gang ei. Allerede søndag morgen klokken 08.00 var de unge ishockeykrigerne tilbake på is, denne gangen hjemme i Askerhallen for en normal treningsøkt. Og DA skulle det vel være nok for den hockeyglade gjengen, men neida! Noen timer senere var gjengen tilbake i Askerhallen for å møte erkerivalene fra hovedstaden, Vålerenga, til treningskamp.

 

Normalt spiller U11 to perioder av 18 minutter, fordelt på bytt på 1 minutt og 30 sekunder. Den treningsglade gjengen ga seg imidlertid ikke med det, og spilte like greit tre perioder. Det ble en veldig severdig kamp, hvor begge lagene viste at de tross sin unge alder allerede har opparbeidet et blikk for spillet, med godt samspill og god skøyteteknikk.

 

 

Store sjanser til begge lag i dagens treningskamp.

 

To stykk Wold, som begge har pappa Vidar Wolds gamle nummer, nemlig 34.

 

 

Resultatet? Jo, kampen endte 5-5, noe begge lag så ut til å være fornøyde med. Og da var det endelig klart for litt familietid hjemme.

 

Eller er det ishallen som er hjemme…..?

 

Flere bilder fra treningskampen kan sees her.

 

For HockeyNorge.no

Finn Eriksen