U12: Frisks unggutter ledet an mot Jutul

Eskil Wold (34), Mats Hildisch (44) og Philip Granat (33) var en konstant trussel mot Jutul-forsvaret

 

Jutuls U12-lag besøkte Frisk Asker lørdag ettermiddag, og selv om bortelaget gjorde en hederlig innsats var det hjemmelagets «U11-rekke» som kom i fokus.

 

Askerhallen:

Frisks U12-trener Odd Nilsen bruker et rotasjonsprinsipp for laget, og lørdag var det et par av lagets måljegere som skulle stå over. Men Nilsen hadde noen små jokere opp i ermet. Han hadde fått med fire U11-spillere, og valgte å la disse spille på samme rekke. Akkurat det skulle vise seg å være et sjakktrekk. Bortelaget Jutul greide nemlig ikke å demme opp for de små, tekniske og pasningssikre Frisk-spillerne. Anført av løperne Eskil Wold, Mats Hildisch og Philip Granat, i tillegg til backen Peter Billingstad, var det stort press på Daniel Bogsveen i Jutul-buret i hvert bytt unggutta fra U11 var på isen.

 

Selv om Jutul, anført av sin kaptein, Tobias Sørlie, gjorde en hederlig kamp, måtte de etterhvert innse at Frisk ble for sterke.

 

Til slutt sto det 10-4 på tavla – og selv om Frisks øvrige U12-spillere selvsagt skal ha mye av æren for seieren, så må HockeyNorges utsendte innrømme at det var «juniorene» fra U11 som imponerte mest.

 

Flere bilder fra kampen finnes her.