U14A: Ski tok skalpen til ligalederen Frisk

Det var et noe redusert Frisk som tok imot gjestene fra Ski lørdag på grunn av Forbundscup og skader. Men til tross for at kampen var relativt jevn og at hjemmelaget til slutt vant skuddstatistikken, så var det bortelaget Ski som var effektive foran mål og til slutt vant komfortable 1-6.

 

Askerhallen: Til tross for at Lørenskog er ubeseiret i årets serie, er det Frisk som har lagt seg til rette på toppen av tabellen i U14A-serien. For i denne serien har man muligheten til å vinne ekstrapoeng dersom man benytter to målvakter, og hvis man spiller med tre rekker. Dette har Frisk visst å benytte seg av, og ledet derfor med tre poeng foran Lørenskog.

 

Men lørdag ble Ski for sterke. Laget som før lørdagens oppgjør bare hadde vunnet én kamp i årets serie, viste seg å være svært effektive foran Frisk målet og scoret hele seks ganger på tretten skudd! Når det i tillegg var seks forskjellige målscorere, så må nok trener Anders Wannerstedt si seg fornøyd med sine spillere. Laget ledet 1-3 etter første periode, og puttet altså tre til i siste periode.

 

Målscorere:

0-1 Kristian Moflag

0-2 Sindre Ramsrud (Patrick Birkeland)

1-2 Cornelius Kalleberg (Andrè Amaral Halseide)

1-3 Andreas Årre (FIlip Lalande)

1-4 Eirik Høyheim (Linuz Bækken)

1-5 Even Søgård (Patrick Birkeland)

1-6 Filip Lalande (Eirik Høyheim)

 

Flere bilder fra kampen i Askerhallen finnes her

 

Så gjenstår det å se om Ski greier å følge opp med ny borteseier når laget møter Holmen/Jutul til kamp søndag ettermiddag.